Τοψίδης: Χλιδή, με πριβέ κρουαζιέρα στο Βόσπορο, για τους καλεσμένους του στην Κωνσταντινούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τοψίδης: Χλιδή, με πριβέ κρουαζιέρα στο Βόσπορο, για τους καλεσμένους του στην Κωνσταντινούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

 Μέχρι και πριβέ κρουαζιέρα διάρκειας άνω των 2 ωρών στον Βόσπορο, με ειδικό καραβάκι που είχε νοικιάσει, προσέφερε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Τάκης Τοψίδης, στους καλεσμένους του το περασμένη Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη.

Ο κ.Τοψίδης μαζί με την σύζυγο του Νίκη Μουχταρίδου, επέλεξαν να κάνουν την βάφτιση των διδύμων τους στο Πατριαρχείο (να τους ζήσουν από καρδιάς ειλικρινά και να είναι γερά και ευτυχισμένα) και τους έδωσαν τα ονόματα Ορφέας και Κυβέλη. Βέβαια αν και είχε κυκλοφορήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα ότι την βάφτιση θα έκανε ο ίδιος ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έγινε από την εφημέριο του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου.

Ο αποτυχών υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ το 2019, άφησε πίσω του την πρόσφατη “περιπέτεια” με τα όσα συνέβησαν στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Έβρου όπου κατηγορείται πως χτύπησε και έβρισε χυδαία την κτηματομεσίτρια Ματούλα Χατζημιχαήλ, η οποία μάλιστα νοσηλεύθηκε επί 3 ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και τον μήνυσε για σωματικές βλάβες και εξύβριση.    

Προσπάθησε να μείνουν ευχαριστημένοι οι καλεσμένοι του στα βαφτίσια που έγιναν το περασμένο Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη και την Κυριακή τους προσέφερε μια πριβέ κρουαζιέρα στον Βόσπορο με ειδικό καραβάκι και διάρκεια πάνω από δύο ώρες. Την οργάνωση της μάλιστα ανέλαβε ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Βασίλης Κασαπίδης, ως ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου, ο οποίος φυσικά ήταν από τους καλεσμένους, αφού θεωρείται από τους στενούς φίλους και συνεργάτες του κ.Τοψίδη. Η κρουαζιέρα περιλάμβανε και χορούς με ελληνικά τραγούδια, στους οποίους όπως θα είτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ανέβασαν καλεσμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρωταγωνιστές είναι ο ίδιος ο Τάκης Τοψίδης (δεύτερος στο χορό) και οι περιφερειακοί του σύμβουλοι Θόδωρος Μαρκόπουλος από την Καβάλα (δεσπόζει στο πλάνο λόγω… σωματοδομής) και Αργύρης Πατακάκης από την Δράμα, ενώ μαζί στον χορό είναι και ο πατέρας του τελευταίου και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατατάκης.

Ήταν καλεσμένοι και βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, όπως και ο περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας Αλέξανδρος Ιωσηφίδης που μπορεί να μην χόρεψε, αλλά… δεσπόζει στο ΒΙΝΤΕΟ όταν σηκώνεται από την θέση του ενθουσιασμένος από τους χορούς και τα τραγούδια. Άλλωστε Μαρκόπουλος και Ιωσηφίδης είναι ουσιαστικά οι μοναδικοί που τον στήριξαν στην γνωστή υπόθεση με τον την επίθεση στην γυναίκα επαγγελματία της Αλεξανδρούπολης.

Στο ΒΙΝΤΕΟ της κρουαζιέρας δεν διακρίνεται πάντως ο επίσης περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Βουλγαρίδης από τις Φέρες (ναι υπάρχει τέτοιος περιφερειακός σύμβουλος άσχετα αν τρία χρόνια τώρα είναι “εξαφανισμένος” και ανύπαρκτος, όπως και στα πέντε χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης) που βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη και έδειχνε μάλιστα ενθουσιασμένος, όπως και ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, κουμπάρος του κ.Τοψίδη, ο οποίος επίσης βρέθηκε στην βάφτιση αλλά απέφυγε την κρουαζιέρα. Αντίθετα δεν πήγαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Έβρου Κώστας Εξακουστός και Σταύρος Βαβίας που ανήκουν στην περιφερειακή παράταξη του Προέδρου του Επιμελητηρίου, τους οποίους πάντως δεν γνωρίζουμε αν κάλεσε.

Απουσίαζαν δηλαδή αρκετοί θεσμικοί, αλλά και κυβερνητικά στελέχη (μέχρι και υπουργοί είχαν ακουστεί) που είχε ακουστεί ότι είχαν προσκληθεί από τον Τάκη Τοψίδη και την σύζυγο του, αλλά προφανώς τα τελευταία γεγονότα με τις καταγγελίες εναντίον του για ξυλοδαρμό, μπορεί να έπαιξαν τον ρόλο τους. Όπως δεν πήγαν και στενοί συνεργάτες του στο Επιμελητήριο Έβρου, όπως η Μαρία Βρετοπούλου και η Σοφία Λαμπάκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Πάντως για όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και πήγαν στην Κωνσταντινούπολη (ακόμα και λεωφορείο για την μεταφορά των καλεσμένων είχε ναυλωθεί), ήταν ένα διήμερο γεμάτο… χλιδή, μια και ο Τάκης Τοψίδης είναι γνωστό ότι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι… κιμπάρης. Το είχε άλλωστε δείξει και στον γάμο του με τη Νίκη Μουχταρίδου που έγινε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και ήταν… υπερπαραγωγή. Η διαμονή, τα γεύματα και φυσικά η πριβέ κρουαζιέρα στον Βόσπορο, το επιβεβαίωσαν. Όσο για κάποιους κακεντρεχείς που σχολιάζουν στον Έβρο ότι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου δεν μπορεί να προκαλεί επιλέγοντας την Τουρκία και κάνοντας παράλληλα  επίδειξη νεοπλουτισμού σε τέτοιες εποχές που ο κόσμος τα φέρνει δύσκολα βόλτα, τα παιδιά του βάφτισε ο άνθρωπος και έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει τόπο και τρόπο.