Αλεξανδρούπολη: Δόθηκε σήμερα το ειδικό σήμα λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών Τραϊανούπολης

Αλεξανδρούπολη: Δόθηκε σήμερα το ειδικό σήμα λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών Τραϊανούπολης

Μια σημαντική θετική εξέλιξη έγινε γνωστή πριν από λίγο και αφορά τον δήμο Αλεξανδρούπολης και τα Ιαματικά Λουτρά της Τραϊανούπολης, αφού με απόφαση του Υπουργείου Τουρισμού χορηγήθηκε το ειδικό σήμα λειτουργίας στην Μονάδα Ιαματικής Θεραπείας Υδροθεραπευτήριο Τραϊανούπολης, όπως αναφέρεται. 

Την απόκτηση του ειδικού σήματος λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών Τραϊανούπολης γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης Αλεξανδρούπολης (ΤΙΕΔΑ) Αναστάσιος Σεραφειμίδης και ο Αντιπρόεδρος Πέτρος Κυριακίδης, επισημαίνοντας ότι είναι μια πολύ σημαντική ημέρα τόσο για την ταλαιπωρημένη επί χρόνια συγκεκριμένη εγκατάσταση, όσο και τον δήμο Αλεξανδρούπολης.

Να θυμίσουμε ότι η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη που βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα στην Αλεξανδρούπολη για την έναρξη μαθημάτων του Δημόσιου ΙΕΚ Τουρισμού, είχε ανακοινώσει μετά την συνάντηση της με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, ότι πολύ γρήγορα θα χορηγηθεί το συγκεκριμένο, απαραίτητο για την λειτουργία των Ιαματικών Λουτρών της Τραϊανούπολης. Κάτι που έγινε μέχρι το τέλος της εβδομάδας τελικά.

Από δω και πέρα χρειάζεται φυσικά πολύ δουλειά από την ΤΙΕΔΑ και τον δήμο Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να γίνουν και πάλι λειτουργικά, να χρησιμοποιούνται από τους πολίτες όχι μόνο της περιοχής αλλά και επισκέπτες και να αξιοποιηθούν τα περίφημα Λουτρά της Τραϊανούπολης, αφού πλέον το απαραίτητο ειδικό σήμα έχει δοθεί από το υπουργείο Τουρισμού.