Αλεξανδρούπολη: “Αραία, αραία, να φαινόμαστε καμμιά πενηνταρέα…” στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου

Αλεξανδρούπολη: “Αραία, αραία, να φαινόμαστε καμμιά πενηνταρέα…” στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου

Την περίφημη φράση  “Αραία αραία, να φαινόμαστε καμμιά πενηνταρέα…”,  θύμισε η προχθεσινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, με βασικό ομιλητή τον πρώην υπουργό και νυν βουλευτή Θεσσαλονίκης Σωκράτη Φάμελο.

Κι αυτό γιατί τα μέλη, οι φίλοι και τα νέα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για το… καλωσόρισμα των οποίων υποτίθεται διοργανώθηκε η συγκεκριμένη εκδήλωση στο καφέ του Πάρκου Αλτιναλμάζη, μπορεί ήταν λίγo περισσότεροι από 50, σαφώς περισσότεροι από τις προηγούμενες εκδηλώσεις όταν και μια απλή καταμέτρηση τους έβγαζε τρεις-τέσσερις δεκάδες, αλλά και πάλι η εικόνα ήταν απογοητευτική. Απλά εφάρμοσαν την  τακτική  των παλαιότερων χρόνων σε συγκεντρώσεις κομμάτων, όταν και οι συμμετέχοντες έπαιρναν εντολή να παρατάσσονται κρατώντας αποστάσεις για να φαίνονται πολλοί σε αριθμό.

Έτσι κάθισαν και τώρα απέναντι λίγοι -λίγοι σε κάθε τραπέζι, για να μην φαίνεται άδεια η αίθουσα, αλλά μαζί με τους υπαλλήλους του καφέ, τους ιδιοκτήτες και τους… περαστικούς που πέρασαν από εκεί για να απολαύσουν τον καφέ τους, δεν ξεπερνούσαν όλοι μαζί συνολικά τα 70 άτομα. Για του λόγου το αληθές, δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και τα πλάνα που “δανειστήκαμε” από το e-evros.gr που κάλυψε την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Στο πάνελ της εκδήλωσης , εκτός του κ.Φάμελου και της βουλευτίνας Έβρου του κόμματος  και Αν. Τομεάρχη  Ψηφιακής Διακυβέρνησης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νατάσας Γκαρά, βρισκόταν ο Συντονιστής Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Γιώργος Λιανίδης και η αναπληρώτρια του πρώην Διευθύντρια της ΔΟΥ Αλεξανδρούπολης και νυν της Κομοτηνής Ελένη Χουρδάκη, η οποία δραστηριοποιείται όλο και πιο έντονα στον ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά ο Σωκράτης Φάμελλος, Τομεάρχης Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μόνο ευχαριστημένος δεν θα πρέπει να έμεινε από την παρουσία του κόσμου, αφού για ένα κόμμα που… ονειρεύεται να ξανακυβερνήσει και σε ένα νομό με τόσα προβλήματα, όταν με το ζόρι και με… τεράστια κινητοποίηση μαζεύουν τόσους λίγους, μόνο αισιοδοξία δεν μπορεί να δημιουργεί αυτό.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ Έβρος είναι μόνο η… Αλεξανδρούπολη

Μαζί με τον Σωκράτη Φάμελο, που όλο και πιο συχνά τον βλέπουμε στον  Έβρο, αφού δεν το κρύβει ότι  … αγαπάει πολύ το νομό μας, βρέθηκε και ο επίσης βουλευτής  Χρήστος Γιαννούλης ,Αν. Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών. Δεν παρέστη όμως στην εκδήλωση που ολοκλήρωσε την περιοδεία τους, αφού έπρεπε να φύγει για την Θεσσαλονίκη λόγω ενός πολύ σοβαρού και ξαφνικού προσωπικού προβλήματος που παρουσιάστηκε.

Στο πλαίσιο της περιοδείας τους πάντως, αποδείχθηκε ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να ξαναγίνει Κυβέρνηση, Έβρος φαίνεται πως είναι μόνο η… Αλεξανδρούπολη. Γιατί δεν πήγαν σε καμμιά άλλη περιοχή του νομού, ούτε καν στις Φέρες και κινήθηκαν μόνο στην Αλεξανδρούπολη. Συνοδευόμενοι από στελέχη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έβρου (προσπαθούσε να… χωθεί σε όλες τις φωτογραφίες ο πρώην Συντονιστής Σπύρος Δέδογλου που πιστεύει ότι θα είναι υποψήφιος και μπορεί να εκλεγεί και βουλευτής), τη Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έβρου Νατάσα Γκαρά, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Εβροφάρμα στη Μέστη (Μοντέλο Campus) και ενημερώθηκαν από τους Θανάση και Παύλο Παπαζηλάκη για την λειτουργία της και το μοντέλο Κυκλικής  Οικονομίας που εφαρμόζεται, τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) Αλεξανδρούπολης και τη ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης, όπου πραγματοποίησαν ενημερωτικές συζητήσεις με εκπροσώπους της διοίκησης και των εργαζομένων των οργανισμών.