Ήβη Αδάμου: «Δεν αφήνουμε την Αλεξανδρούπολη με τίποτα. Προσφέρει μια υπέροχη ισορροπία»

Ήβη Αδάμου: «Δεν αφήνουμε την Αλεξανδρούπολη με τίποτα. Προσφέρει μια υπέροχη ισορροπία»

Αποθέωσε για άλλη μια φορά την Αλεξανδρούπολη και την ποιότητα ζωής που προσφέρει σε αυτή, τον Μιχάλη STAVENTO και την κορούλα τους. η  Ήβη Αδάμου.

Σε συνέντευξή της στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Happy Day» με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας της στο ΒΟΧ με τον Διονύση Σχοινά, μίλησε για τον συντοπίτη μας σύντροφό της, τον Μιχάλη Κουϊνέλη-Stavento, την κόρη τους και τον λόγο που δεν επιθυμούν να μετακομίσουν μόνιμα στην Αθήνα από την Αλεξανδρούπολη.

Η Ήβη Αδάμου που είναι μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της νέας γενιάς, ξεκαθάρισε απαντώντας σε σχετική ερώτησαν σκέφτονται να μετακομίσουν στην Αθήνα από την Αλεξανδρούπολη η ίδια και η οικογένειά της: «Δεν υπάρχει αυτή η σκέψη. Η Αλεξανδρούπολη προσφέρει μία υπέροχη ισορροπία, ειδικά αν έχεις οικογένεια και παιδί. Δεν είναι κάτι που θα άλλαζε, σε καμία περίπτωση».

 Η συνεργασία της με τον Διονύση Σχοινά

Όπως υπογράμμισε η ταλαντούχα και πετυχημένη  τραγουδίστρια για την έναρξη της συνεγασίας της από χθες  Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στο ΒΟΧ της οδού Πειραιώς με τον Διονύση Σχοινά, «είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη συνεργασία. Τον Διονύση Σχοινά τον εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη. Ο Μιχάλης είναι εκεί για να με στηρίζει, να μου δίνει τις συμβουλές του, να μου λέει μία γνώμη».

Τέλος σε ερώτηση αν θα έφερνε στο μαγαζί την κορούλα τους για να την παρακολουθήσει ενώ τραγουδάει, η Ήβη τόνισε: «Την κόρη μας την έχουμε πάρει μαζί σε 1-2 συναυλίες που ήμασταν με τον Μιχάλη και είχε ενθουσιαστεί πολύ όταν μας είδε επί το έργο. Και εγώ με τον Μιχάλη νοιώσαμε όμορφα βλέποντας αυτές τις αντιδράσεις της».

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*