Ορεστιάδα: Η “Νεοχωρούπολη” από 1η Δεκεμβρίου και για όλο το μήνα στο Νεοχώρι

Ορεστιάδα: Η “Νεοχωρούπολη” από 1η Δεκεμβρίου και για όλο το μήνα στο Νεοχώρι

Παρ όλες τις δυσκολίες που βιώνουμε, η “Νεοχωρούπολη”  θα είναι και φέτος εδώ για να κάνει τον Δεκέμβριο μας λίγο πιο φωτεινό, όπως και κάθε χρονιά με εκδηλώσεις και γλέντι για όλο τον κόσμο!.

Ξεκινάμε λοιπόν με τη χριστουγεννιάτικη συναυλία που για πρώτη φορά θα επιχειρήσουμε το απόγευμα της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 με την συντοπίτισσα μας Βάγια Ζυγογιάννη όπου τα κατάφερε άψογα στο The Voice of Greece λίγα χρόνια πριν, μαζί της ο Δημήτρης Γιαννέλης αλλά και η εξαιρετική μπάντα της! Την όμορφη βραδιά θα συνοδεύει ζεστό κρασί.

Στην συνέχεια του μήνα θα υπάρχουν δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους οι οποίες θα ανακοινώνονται εντός του Δεκεμβρίου.

Τη Νεοχωρούπολη κλείνουμε με την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στις 27/12 η οποία φέτος θα γίνει σε δύο εκδόσεις. Ξεκινάμε στις 13:00 με δράσεις για τους μικρούς μας φίλους, συνεχίζουμε με μουσική, λουκάνικα και κρασί και στις 17:00 με το σκοτάδι της νύχτας μετατρέπουμε το χώρο σε ένα δυνατό χριστουγεννιάτικο πάρτυ με μπάρ και ποτά και τον dj TEO-F να ντύνει τη βραδιά με γνωστές επιτυχίες.

Σε μια συνδιοργάνωση του Συλλόγου δράσεων Νεοχωρίου “Άγιος Αθανάσιος” και της Κοινότητας Νεοχωρίου.