Συνάντηση με πιθανούς υποψήφιους απ’ τον Έβρο με την “Ελληνική Λύση”, θα έχει ο Κ.Βελόπουλος

Συνάντηση με πιθανούς υποψήφιους απ’ τον Έβρο με την “Ελληνική Λύση”, θα έχει ο Κ.Βελόπουλος

Με υποψήφιους της “Ελληνικής Λύσης” το 2019 αλλά και ενδιαφερόμενους να είναι υποψήφιοι στο νομό Έβρου και όχι μόνο στις επόμενες εθνικές εκλογές το 2023 καθώς και μέλη και φίλους του κόμματος του, θα έχει στις 20 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος Κυριάκος Βελόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ήδη στάλθηκε ενημέρωση από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος σε όσους περιλαμβάνονται στις συγκεκριμένες κατηγορίες από το νομό Έβρου αλλά και όλη την βόρεια Ελλάδα, να βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη για την συνάντηση και συζήτηση με τον κ.Βελόπουλο. Παρόμοια συνάντηση για όσους είναι από τη νότια Ελλάδα, θα γίνει στις 16 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα παραβρεθούν είναι φυσικά οι δυο υποψήφιοι βουλευτές της “Ελληνικής Λύσης” στις προηγούμενες εθνικές εκλογές στο νομό Έβρου ο Μαργαρίτης Κίρκος με τον Γιάννη Δερμεντζόγλου, οι οποίοι είχαν καταφέρει μαζί με τους υπόλοιπους από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, να του δώσουν ένα ποσοστό που “άγγιξε” το 7%. Τώρα, με τις μετρήσεις που γίνονται αλλά και τις εκτιμήσεις ότι είναι πολύ πιθανό να εκλέξει βουλευτή στο νομό Έβρου και να φτάσει σε ένα ποσοστό κοντά στο 10% (κάποιοι αισιόδοξοι πιστεύουν πως θα το ξεπεράσει), προέκυψαν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Μάλιστα ήδη κατέθεσαν αίτηση να είναι υποψήφιοι τόσο ο δικηγόρος Πάρης Παπαδάκης, Πρόεδρος του συλλόγου ” Αινήσιο Δέλτα “, όσο και ο επίσης δικηγόρος Ηλίας Ηλιακόπουλος, υποψήφιος παλαιότερα με την “Χρυσή Αυγή “. Κι αυτοί κλήθηκαν στην συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, όπως και κάποιοι ακόμα, άνδρες και γυναίκες από τον Έβρο, που επίσης κατέθεσαν αιτήσεις να είναι υποψήφιοι το 2023 με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*