Αλεξανδρούπολη: Καταδίωξη διακινητή που μετέφερε λαθρομετανάστες και σύλληψη μαζί με δυο συνεργούς του

Αλεξανδρούπολη: Καταδίωξη διακινητή που μετέφερε λαθρομετανάστες και σύλληψη μαζί με δυο συνεργούς του

Καταδίωξη και σύλληψη αρχικά στην Εθνική Οδό Αρδανίου- Ορμενίου, ενός αλλοδαπού διακινητή που κουβαλούσε λαθρομετανάστες, από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια δύο συνεργών του.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν αλλοδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4)  λαθρομετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθη.

Ακολούθως, στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών οι ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν στην Αλεξανδρούπολη δύο αλλοδαπούς δράστες – συνεργούς του διακινητή, διότι όπως προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες μετέφεραν το όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών στην περιοχή του Έβρου όπου το παρέλαβε ο αλλοδαπός οδηγός – διακινητής για την προώθηση των τεσσάρων μη νόμιμων μεταναστών.