Δέσποινα Βανδή και Πάολα απασχόλησαν… το χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δέσποινα Βανδή και Πάολα απασχόλησαν… το χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέχρι και αναφορές και τοποθετήσεις για την Δέσποινα Βανδή και την Πάολα, περιλάμβανε το χθεσινοβραδινό Περιφερειακό Συμβούλιο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που διήρκησε πάνω από 6 ώρες!!!

Όλα αυτά με αφορμή την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξανδρου Πολίτη για τροποποίηση του σχεδίου δράσης και συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στην χρηματοδότηση εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα στον δήμο Καβάλας, όπου μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνεται άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μέσα στην θάλασσα, στο λιμάνι της πόλης και στη συνέχεια συναυλία στην πλατεία.

Το συγκεκριμένο θέμα το ψήφισαν όλες οι παρατάξεις (38-3 το αποτέλεσμα), εκτός της προσκείμενης στο ΚΚΕ Λαϊκής Συσπείρωσης, αλλά τα… ωραία ακούστηκαν όταν ζητήθηκε να τοποθετηθούν οι επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων. Ο Κώστας Κατσιμίγας σχολίασε χαρακτηριστικά: “ Για να μην χαλάσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων εγώ τουλάχιστον θα ψηφίσω υπέρ στην πρόταση του κυρίου Πολίτη. Αυτό με το δέντρο μέσα στην θάλασσα με ξεπέρασε πραγματικά και καλώ τον κύριο Πολίτη να καλέσει και την Καβαλιώτισσα Δέσποινα Βανδή να μας τραγουδήσει το τραγούδι της για τα Χριστούγεννα”.

Ενημερωμένος πλήρως ο κ.Κατσιμίγας, αφού γνώριζε και ότι η Δέσποινα Βανδή κατάγεται από την Καβάλα και το τραγούδι του Φοίβου Χριστούγεννα που τραγούδησε.

Όταν ήρθε όμως η σειρά του Καβαλιώτη Κώστα Σιμιτσή, αυτός αφού ψήφισε υπέρ της πρότασης του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, εξέφρασε άλλες.. προτιμήσεις για την τραγουδίστρια: “Συμφωνούμε, αν και θα θέλαμε την Πάολα εμείς”.

Για να κλείσει τελικά ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος που συμφώνησε  με τον Κώστα Κατσιμίγα (χθες το έκανε και σε άλλα σοβαρά θέματα που συζητήθηκαν) και είπε ότι συμφωνεί και αυτός για την… Δέσποινα Βανδή.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Υ.Γ: Καλά, η τοποθέτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Τάκη Τοψίδη ήταν…  Λίθοι και πλίνθοι και ξύλα και κέραμοι ατάκτως ερρημμένα. Θύμισε… Σταύρο Βαβία και Αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού. Γιατί ενώ χαρακτήρισε την εκδήλωση καινοτόμο γεγονός, παράλληλα είπε πως η παράταξη του είναι επιφυλακτική σε κάθε τέτοιο πράγμα, αλλά στο τέλος της κουβέντας θα δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση και θα τοποθετηθούν. Τελικά η παράταξη του… το  ψήφισε!!! Εντάξει, Τάκης Τοψίδης είναι αυτός, τίποτα πλέον δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη σε κανέναν.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*