Γ’ εθνική: Βαριά ήττα για την Αλεξανδρούπολη F.C. με 3-0 από τον Πανθρακικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Γ’ εθνική: Βαριά ήττα για την Αλεξανδρούπολη F.C. με 3-0 από τον Πανθρακικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Με βαριά ήττα ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής η Αλεξανδρούπολη F.C., αφού έχασε 3-0 στην Κομοτηνή από τον καλύτερο Πανθρακικό, στο θρακιώτικο ντέρμπι.

Οι γηπεδούχοι του Νίκου Μπαχαρίδη έπαιξαν στο μεγαλύτερο διάστημαπολύ καλό ποδόσφαιρο και παρουσιάζοντας εικόνα ετοιμότητας μπήκαν με το δεξί στο Πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, σε αντίθεση με την Αλεξανδρούπολη που απογοήτευσε.

Οι παίκτες του Νίκου Ουσταμπασίδη βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο ημίχρονο 2-0 με γκολ των  Χρήστου Γιαννακιτζίδη στο 17 και του Χρήστου Βάσκου στο 28 και δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την σε βάρος τους κατάσταση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Αλεξανδρούπολης προσπάθησε να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων και το πρώτο δεκάλεπτο είχε την υπεροχή χωρίς όμως να απειλήσει. Να σημειωθεί ότι ο πορτιέρο του Πανθρακικού έκανε την μία και μοναδική επέμβασή του στο 85′.

Τελικά ο Πανθρακικός με τον Γιώργο Γκουτσίδη και εύστοχο πλασέ τριπλασίασε τα γκολ του και σφράγισε την νίκη του ενώ είχε και 3 -4 κλασσικές ευκαιρίες να το διευρύνει.

ΔΕΙΤΕ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης ξεκίνησε το ματς με τους:

Κεσουδάκη, Τσιτσεκίδη, Τσιεγγελίδη, Παπαγεωργίου, Πουλουκτσή, Αμπραχαμιάν, Τρανόπουλο, Παπάζογλου, Ευθυμιάδη, Πατσιώρα Κωσ., Καρακασίδη.

Πανθρακικός (Νίκος Μπαχαρίδης): Κοτσάκης, Αρετάς, Καλογρανάς, Σιδηρόπουλος, Γιαννακιτσίδης, Σμάλης, Σαπνάρας, Βελή Μεμέτ Χακάν, Μπαϊκαρά, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, Βάσκος

Τελικά αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του ομίλου μας:
Καμπανιακός-Απόλλων Παραλιμνίου 2-2
Καβάλα-Άρης Αβάτου 3-0
Θερμαϊκός Θέρμης-Αγροτικός Αστέρας 1-1
Ποσειδών Μηχανιώνας-Δόξα Δράμας 0-1
Πανθρακικός-Αλεξανδρούπολη FC 3-0
Mέγας Αλέξανδρος Ορφανίου-Βύρων Καβάλας 2-3
Ορφέας Ξάνθης-Νέστος Χρυσούπολης 1-0
Ρεπό: Πανδραμαϊκός