Διδυμότειχο: Το μοναδικό Parrot’s Beak και ο Πασχάλης Περιστεράκης πρωταγωνιστές στο “Athens Bar Show” (φωτό)

Διδυμότειχο: Το μοναδικό Parrot’s Beak και ο Πασχάλης Περιστεράκης πρωταγωνιστές στο “Athens Bar Show” (φωτό)

Το μοναδικό και αγαπημένο σας στέκι Parrot’s Beak (Βασιλέως Γεωργίου 20- ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ Τηλ:25530 24478) και ο ιδιοκτήτης του Πασχάλης Περιστεράκης, ήταν πρωταγωνιστές την περασμένη εβδομάδα στο Athens Bar Show. 

 
Με το ξεχωριστό parrotsbeakaperitif συμμετείχε ενεργά εκπροσωπώντας και διαφημίζοντας και το Διδυμότειχο στο κορυφαίο γεγονός της χρονιάς στον κόσμο των bars.
Την Τρίτη 08 Νοεμβρίου ο @pasxalisper μίλησε για την δημιουργία και την εξέλιξη του Parrot’s Beak αυτά τα πέντε χρόνια, καθώς και για τις δυσκολίες που συνάντησε αλλά κατάφερε φτιάξει ένα ιδιαίτερο μπαρ για ολόκληρο το νομό Έβρου, με κοκτέιλ που σπάνια βρίσκει κανείς ακόμα και στα μεγαλύτερα και καλύτερα bar της Ελλάδας.
 
Ταυτόχρονα την Τρίτη 08/11 και την Τετάρτη 09/11 υπήρχαν bartender του Parrot’s Beak στα εξής περίπτερα:
 majuni_botanical_spirit
Ron Cubay Greece
 iceup
 mataroagin
Όπως σημείωσε ο ίδιος ο δημιουργός του Parrot’s Beak αλλά και των απολαυστικών κοκτέιλς Πασχάλης Περιστεράκης: “Αυτή η χρονιά ήταν πιο σημαντική για μένα, γιατί εκτός από το να φτιάχνω ποτά μου δόθηκε και το βήμα να μοιραστώ τον τρόπο που το αγαπημένο μου παιδί @parrotsbeakaperitif ξεπέρασε τις δυσκολίες, εξελίχθηκε και έφτασε μέχρι εδώ.
Ευχαριστώ την @iceup για την πρόσκληση”.