Επίσκεψη στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ  Δ. Πολίτης – Ποιες άλλες συναντήσεις είχε

Επίσκεψη στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Δ. Πολίτης – Ποιες άλλες συναντήσεις είχε

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε χθες ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Δημήτρης Πολίτης προκειμένου να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος της πόλης.

Στο λιμάνι της πόλης συμμετείχε στην πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Λ.Α. Α.Ε. μετά την απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ να προχωρήσει στη ματαίωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την πώληση πλειοψηφικού ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας του λιμένα και τα επόμενα βήματα για την αξιοποίηση και ανάπτυξη αυτής της κρίσιμης υποδομής, σε συνεργασία με τα Υπουργεία Οικονομικών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Μάιο, το ΤΑΙΠΕΔ έχει αναλάβει τον ρόλο της Αρχής Σχεδιασμού Λιμένων για όλα τα λιμάνια που έχει στο χαρτοφυλάκιό του.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων του Ο.Λ.Α. Α.Ε., ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Δημαρχείο της πόλης. Εκεί συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος, Ηλία Δαστερίδη, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Ιωάννη Μπόγδη, τον Αντιδήμαρχο Δόμησης, Χωροταξικού Σχεδιασμού και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Βασίλη Δέλκο και τον Προϊστάμενο Τεχνικής Υπηρεσίας του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ε., Παναγιώτη Μπίκο.

Η επίσκεψη του κ. Πολίτη στην Αλεξανδρούπολη ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστο Μέτιο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*