Διδυμότειχο: Ξαναλειτουργεί η Δημοτική Πινακοθήκη Ναλμπάντη, αλλά μόνο 3 ημέρες και 3,5 ώρες

Διδυμότειχο: Ξαναλειτουργεί η Δημοτική Πινακοθήκη Ναλμπάντη, αλλά μόνο 3 ημέρες και 3,5 ώρες

Μια θετική αρχικά εξέλιξη, την επαναλειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με τα έργα του σπουδαίου συντοπίτη μας ζωγράφου Δημήτρη Ναλμπάντη, ανακοίνωσε ο δήμος Διδυμοτείχου.

Βέβαια, θα είναι ανοιχτή για να την επισκεφθούν λάτρεις της τέχνης και του πολιτισμού από την περιοχή μας και κυρίως από άλλα μέρη της χώρας, δυστυχώς μόνο για τρεις ημέρες την εβδομάδα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή (το Σαββατοκύριακο δηλαδή που κάποιοι κάνουν εκδρομές λόγω εργασίας τις υπόλοιπες θα είναι κλειστή) και μόνο για 3,5 ώρες αυτές τις ημέρες. Από 10 π.μ έως 1.30 μ.μ.

Η ανακοίνωση του δήμου Διδυμοτείχου αναφέρει:

“Η Δημοτική Πινακοθήκη άνοιξε εκ νέου τις πόρτες της για να υποδεχθεί όλους τους λάτρεις της τέχνης και του πολιτισμού.


Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε την πινακοθήκη προκειμένου να θαυμάσετε τα έργα του καταξιωμένου συντοπίτη μας κ. Ναλμπάντη Δημήτρη.
Ανακοινώνουμε επίσης ότι ο Δήμος Διδυμοτείχου διαθέτει παράλληλα, μέχρι τέλους του έτους, περιήγηση στο ιστορικό κάστρο του Καλέ με αφετηρία την δημοτική πινακοθήκη.
Στόχος του Δήμου Διδυμοτείχου και του ”Ευγενιδείου Κ.Π.Α.Π.Ν.Π” είναι να προσελκύσουμε τουρίστες από διάφορες περιοχές της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού όπως επίσης και να ευαισθητοποιήσουμε τους δημότες μας σε θέματα ιστορίας και πολιτισμού.
Οι μέρες και ώρες λειτουργίας είναι Τετάρτη , Πέμπτη και Παρασκευή 10:00-13:30.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για group είναι το 2553350602-3″.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*