Σουφλί: Έρχεται τον Δεκέμβριο το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο “ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ”

Σουφλί: Έρχεται τον Δεκέμβριο το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο “ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ”

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες στο Σουφλί για τη λειτουργία για 7η χρονιά, του Χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου «ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ» που πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του στις 23 Δεκεμβρίου.

Μια ομάδα τριάντα ατόμων ξεκίνησαν την προετοιμασία από τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Βιομηχανικό συγκρότημα «Τζίβρε» που φιλοξενεί τις εκδηλώσεις αφού από το καλοκαίρι οριστικοποιήθηκαν τα θέματα που θα το απαρτίζουν.

Άλλα θέματα που θα ζωντανέψουν στο  « ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ» είναι ο ανανεωμένος ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ, τα ΞΩΤΙΚΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ , τα πιγκουινάκια και η φάτνη που κάθε χρονιά κερδίζει τις προτιμήσεις των επισκεπτών.

Ο οργασμός εργασιών είναι μεγάλος σύμφωνα με την γραμματέα του «ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ» Μαρία Καψογεώργη η οποία μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της γιορτής 150 άτομα θα συμμετέχουν ως ηθοποιοί, καθημερινά και εθελοντικά, ώστε να αναβιώσει ένας πετυχημένος θεσμός στην πόλη που προσελκύει χιλιάδες επισκεπτών από όλη τη Θράκη.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι θα δίνεται η δυνατότητα και σ άλλους Συλλόγους να λάβουν μέρος στη γιορτή ζώντας τη μαγεία του παραμυθιού για μια με δυο ημέρες, επισημαίνοντας ότι θα υπάρχουν διαθέσιμες στολές ώστε να μεταμορφωθούν και αυτοί για λίγες ώρες ήρωες του παραμυθιού.

Η έναρξη και η λήξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει μουσικές εκδηλώσεις από νεανικά σχήματα της περιοχής.

«Δεν αποσκοπούμε σε τίποτα εμπορικό» ανέφερε η κ Καψογεώργη «είμαστε εθελοντές και το προσφέρουμε στον κόσμο. Τα έσοδα από την γιορτή μπαίνουν στον κουμπαρά για την επόμενη διοργάνωση.»

Το Θεματικό πάρκο θα λειτουργήσει φέτος από τις 23 μέχρι 30 Δεκεμβρίου.

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας

 

Αφήστε το σχόλιό σας