Δυναμικό παρόν έδωσε ο δήμος Αλεξανδρούπολης, στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2022

Δυναμικό παρόν έδωσε ο δήμος Αλεξανδρούπολης, στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2022

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΤΙΕΔΑ) για μια ακόμη χρονιά έδωσαν δυναμικό παρόν στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2022 που πραγματοποιήθηκε από 18 έως 20 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Από την πρώτη  κιόλας ημέρα, το περίπτερο του δήμου αποτέλεσε πόλο έλξης και ενδιαφέροντος για επισκέπτες, τουριστικούς πράκτορες, φορείς του τουρισμού και ΜΜΕ. Παρόντες σε αυτό ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ Αναστάσιος Σεραφειμίδης, ο Αντιπρόεδρος Πέτρος Κυριακίδης, ο πρώην Πρόεδρος της ΤΙΕΦΔΑ και νυν Αντιδήμαρχος Βασίλης Δέλκος.
Από το περίπτερο του δήμου Αλεξανδρούπολης πέρασαν η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η Γενική Γραμματέας του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου.
Επίσης, ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Bike Friendly Forum, συμμετείχε σε εκδήλωση όπου αναλύθηκε η χρήση του ποδηλάτου ως ήπιου μέσου μετακίνησης των τουριστών όλων των ηλικιών και κάθε οικονομικής επιφάνειας, συστήνοντας τον δήμο Αλεξανδρούπολης ως bikefriendly προορισμό.
Παρουσιάστηκαν όλες οι ενέργειες και δράσεις που έχει πραγματοποιήσει ο δήμος τα τελευταία τρία χρόνια για την ανάπτυξη της ποδηλατικής κουλτούρας και την ενίσχυση της χρήσης του ποδηλάτου ως φιλικού προς το περιβάλλον μέσου και τονίστηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας για τους λάτρεις του.
Στο Φόρουμ που διοργάνωσε η εταιρία NatTour, συμμετείχαν η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, εκπρόσωποι πιστοποιημένων δήμων και επιχειρήσεων του Bike Friendly Δικτύου, καθώς και λοιποί φορείς του ποδηλάτου και του Ποδηλατικού Τουρισμού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*