Γ’ εθνική: Δεύτερη ήττα και μάλιστα εντός έδρας για την Αλεξανδρούπολη F.C, 1-0 απ’ τον Θερμαϊκό

Γ’ εθνική: Δεύτερη ήττα και μάλιστα εντός έδρας για την Αλεξανδρούπολη F.C, 1-0 απ’ τον Θερμαϊκό

Δύο αγώνες με δύο ήττες για την Αλεξανδρούπολη F.C. στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, αφού μετά το βαρύ 3-0 στην πρεμιέρα από τον Πανθρακικό, χθες έχασε 1-0 εντός έδρας στο “Φώτης Κοσμάς” από τον Θερμαϊκό Θέρμης.

Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη ήταν κατώτερη των προσδοκιών στον πρώτο της αγώνα στο γήπεδο της, η ομάδα από την Θέρμη επικράτησε με 0-1 και έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης. Η συνεργασία με τον περσινό πρωταθλητή της ΕΠΣ Έβρου Ιπποκράτη, όλοι περίμεναν να παρουσιάσει στο φετινό πρωτάθλημα ένα πιο δυνατό αγωνιστικό σύνολο, αλλά στις δυο πρώτες αγωνιστικές αυτό δεν φαίνεται. Αν και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, σίγουρα κάποιος προβληματισμός για τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα υπάρχει.
Μπορεί η ομάδα της Αλεξανδρούπολης στο πρώτο ημίχρονο να είχε τον… αέρα με το μέρος της, ωστόσο δεν το εκμεταλλεύτηκε και σχεδόν δεν απείλησε καθόλου την εστία του Θερμαΐκού. Μοναδική ευκαιρία ήταν μία σέντρα-σουτ του Τρανόπουλου στο 44ο λεπτό με τον Καρακασίδη να μη προλαβαίνει να βάλει κεφάλι του και η μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στη συνέχεια του αγώνα τα νεύρα και οι δυνατές μονομαχίες ήταν αυτά που υπερίσχυσαν. Ο Ευθυμιάδης στο 53ο λεπτό θα αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες.
Στο 77ο λεπτό ο Θερμαΐκός θα βρει «δίχτυα» με τον Δεινόπαππα να κερδίζει Παπαγεωργίου και Κεσουδάκη στη μικρή περιοχή. Στο 90ο λεπτό η Αλεξανδρούπολη πέτυχε γκολ με τον Παπάζογλου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πατσιώρα Κων, αλλά ακυρώθηκε καθώς η διαιτητής του αγώνα και ο επόπτης, είδαν «χέρι» του Παπάζογλου.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Νίκος Ουσταμπασίδης): Κεσουδάκης, Τσιτσεκίδης, Τσιεγγελίδης (87’ Μουρατίδης), Παπαγεωργίου, Λίτσιος, Πατσιώρας Κων., Τρανόπουλος (65’ Γκαϊδατζής), Πατσιώρας Αγγ. (70’ Αμπραχαμιάν), Ευθυμιάδης, Χριστοφορίδης, Καρακασίδης (70’ Παπάζογλου)
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (Κώστας Καζάνας): Σαββίδης, Μπάρδας, Κουρέλας, Μπέσσας, Μουτζούρης, Σαλιάρης, Παπαδόπουλος, Αναστασιάδης, Βαβλιάκης, Δεινόπαπας, Αμαραντίδης