Έβρος: Παράταση προθεσμίας ανανέωσης αδειών παραγωγού και επαγγελματία πωλητή υπαίθριου εμπορίου

Έβρος: Παράταση προθεσμίας ανανέωσης αδειών παραγωγού και επαγγελματία πωλητή υπαίθριου εμπορίου

Την παράταση της προθεσμίας ανανέωσης αδειών παραγωγού και επαγγελματία πωλητή υπαίθριου εμπορίου, ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε:

Το Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης ΠΕ Έβρου, ενημερώνει τους κατόχους αδειών παραγωγού και επαγγελματία πωλητή υπαίθριου εμπορίου, ότι σύμφωνα με το άρθρο 92 του Ν. 4982/2022, τροποποιείται το άρθρο 66 του Ν.4849/2021, ως προς την προθεσμία ανανέωσης των αδειών, που παρατείνονται από τη λήξη τους και η περ. γ) διαμορφώνεται ως εξής:

«γ) Υφιστάμενοι κάτοχοι αδειών παραγωγού και επαγγελματία πωλητή, οι οποίες κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος δεν έχουν ανανεωθεί, μπορούν να ανανεωθούν έως την 30η.11.2022, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 17. Αν η ως άνω προθεσμία παρέλθει άπρακτη, οι παλαιότερες  άδειες καταργούνται οριστικά».

Παρακαλούνται όσοι κάτοχοι αδειών δεν προσήλθαν στην Υπηρεσία μας για ανανέωση της άδειας, να προσέλθουν άμεσα εντός της ανωτέρω προθεσμίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου (Καραολή και Δημητρίου 40 – 68132, Αλεξανδρούπολη),  τηλέφωνο επικοινωνίας 25513-57103.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*