RED Awards, The Retail Edition: Ο Παναγιώτης Αρβανίτης της Vodafone Αλεξανδρούπολης

RED Awards, The Retail Edition: Ο Παναγιώτης Αρβανίτης της Vodafone Αλεξανδρούπολης

Παρουσίαση του Παναγιώτη Αρβανίτη, στελέχους της Vodafone Αλεξανδρούπολης ως Top of Retail που ανήκει στην ομάδα Ready, παρουσιάζει η ιστοσελίδα advocate.socialchorus.com. 

Παναγιώτη, περιέγραψε με λίγα λόγια την έως τώρα πορεία σου στη Vodafone. 

Το ταξίδι μου στην Vodafone ξεκίνησε το 2003 όπου μπήκα στην ομάδα του κ.Γρηγόρη Ευμορφόπουλου στην Αλεξανδρούπολη. Το 2011 φόρεσα τα μωβ της #ομάδαReady την οποία υπηρετώ μέχρι σήμερα.

Τι είναι αυτό που σε παρακινεί και τι αγαπάς περισσότερο στη δουλειά σου; 

Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι η επικοινωνία και επαφή με τόσους διαφορετικούς ανθρώπους. Η  κάλυψη των αναγκών τους, Ιδιαίτερα των μεγαλύτερων σε ηλικία πελατών που δεν έχουν εξοικειωθεί με την τεχνολογία ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση αλλά και η πιο απαιτητική. Το γεγονος ότι σαν #ομαδαready μπορώ να φέρνω τους ανθρώπους πιο κοντά στην τεχνολογία με συναρπάζει και μου δίνει το κίνητρο καθημερινά να προσπαθώ να εξελίσσομαι.

Ποιο είναι το πιο δύσκολο που έχεις καταφέρει;

Σαν Ειδικός της #Ομαδαready καθημερινά παλεύω με προκλήσεις, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι αρχικά να καταφέρνω να φέρω ( κάνω οπαδό ) κάποιον ως πελάτη στην εταιρία μας αλλά κυρίως να υποστηρίζω την εμπειρία τους καθημερινά ώστε να μας επιλέγουν κάθε φορά τόσο ως προς τα προϊόντα μας όσο και προς τις υπηρεσίες μας.

Επίσης, στο κατάστημα μας είμαι αυτός με τα περισσότερα χρόνια εργασίας στην εταιρεία. Αυτό σημάνει ότι έχω καλεστεί πολλές φορές να συνεργαστώ με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους και να τους υποστηρίξω ώστε να ενταχθούν γρήγορα και με την καλύτερη κατάρτιση στην ομάδα. Μέσα από αυτή την εμπειρία βέβαια κέρδισα τόσο αυτοβελτίωση όσο και καλούς φίλους.

Ποιο είναι το μυστικό σου που σε οδήγησε στην κορυφή και πως προσπαθείς να παραμένεις ψηλά κάθε φορά;

Χαμόγελο, ειλικρίνεια, επιμονή και υπομονή θα έλεγα ότι είναι το «μυστικο» και τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός πετυχημένου πωλητή. Επίσης δεν ξεχνάω ποτέ ότι έχω να κάνω με ανθρώπους που ο καθένας τους έχει διαφορετική προσωπικότητα αλλά σε όλους οφείλω τον ίδιο σεβασμό και την αμέριστη προσοχή μου. Επιπλέον η άριστη συνεργασία με την ομάδα μου και οι καθημερινοι μικροί στόχοι που θέτω στον εαυτό μου.

Πώς σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο; 

Μου αρέσει να αφιερώνω χρόνο για να ενημερώνομαι για όλες τις τεχνολογικές τάσεις. Αγαπώ την πεζοπορία και τις μικρές εξορμήσεις με φίλους.