Ορεστιάδα-ΒΙΝΤΕΟ:  Δημοτικός σύμβουλος κατά συναδέρφων του:  «Άει σιχτίρ παλιομαλ… όλοι σας. Κωλοπα… Άντε γαμ..»

Ορεστιάδα-ΒΙΝΤΕΟ: Δημοτικός σύμβουλος κατά συναδέρφων του: «Άει σιχτίρ παλιομαλ… όλοι σας. Κωλοπα… Άντε γαμ..»

Κόλαση επικράτησε χθες βράδυ κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας, με πολύ μεγάλη ένταση και δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης να… ξεφεύγει και να βρίζει τους συναδέρφους του της δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημήτρη Πάλλα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Ντινούδης από την παράταξη της Μαρίας Γκουγκουσκίδου, επεσήμανε ότι δίνονται πολλά χρήματα για μελέτες και μήπως  δήμος πρέπει να εξετάσει την περίπτωση πρόσληψης ενός μηχανικού.

Απαντώντας του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Πάλλας είπε: «Όσον αφορά κύριε Ντινούδη το θέμα της πρόσληψης και εδώ είστε πολύ πίσω. Οι προσλήψεις δεν γίνονται όποτε θέλουμε και όπως θέλουμε. Ελάτε να ρωτήσετε για να μάθετε ποιες διαδικασίες χρειάζονται ».

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Βαγγέλη Ντινούδη, που ζήτησε να ανακαλέσει, υποστηρίζοντας ότι του είπε πως βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. «Κύριε Πρόεδρε γιατί δεν τον διακόπτεται; Είναι κουβέντες αυτές που λέει ο κύριος Αντιδήμαρχος και μετά μας λέτε ότι υψώνουμε την φωνή μας.  Αναιρέστε. Κύριε Πρόεδρε ζητήστε του να αναιρέσει. Ότι είμαι εκτός τόπου και χρόνου».

Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χρήστος Ορμανλίδης προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και του όταν ο κ.Πάλλας απάντησε ότι δεν είπε αυτή την κουβέντα έγινε η… έκρηξη του κ.Ντινούδη:

«Άει σιχτίρ απόδω παλιομαλάκες όλοι σας. Κωλόπαιδα. Αει σιχτίρ από δω. Αλήτες, ε αλήτες». 

Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Πάλας  σχολίασε τότε: «Αυτό είναι το επίπεδο σας και τόσο αντέχετε» για να έρθει νέα έκρηξη από τον Βαγγέλη Ντινούδη, που στο μεταξύ είχε βγει από την αίθουσα του Δημοτικού Συμουλίου:

«Άντε γαμήσου. Έλα δω να τα πούμε, εδώ πέρα. Έλα εδώ». 

Τότε ο Πρόεδρος Χρήστος Ορμανλίδης διέκοψε την συνεδρίαση για πέντε λεπτά προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κι όλα αυτά απόντος του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη που βρίσκεται στην Δανία για υποθέσεις του δήμου Ορεστιάδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ