Ορεστιάδα: Ολοκληρώνεται στο Ορμένιο η ασφαλτόστρωση του δρόμου που συνδέει χωριό και Σιδηροδρομικό σταθμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορεστιάδα: Ολοκληρώνεται στο Ορμένιο η ασφαλτόστρωση του δρόμου που συνδέει χωριό και Σιδηροδρομικό σταθμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες και ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί από το χωριό του Ορμενίου προς τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, ο οποίος ήταν χωμάτινος, είχε πάρα πολλά προβλήματα και οι κάτοικοι αλλά και γενικά όσοι τον χρησιμοποιούσαν ταλαιπωρούνταν.

Οι εργασίες από την Κοινότητα Ορμενίου μέχρι τονΣιδηροδρομικό σταθμό, συμπεριλαμβανομένης της παράκαμψης προς το κιόσκι που βρίσκεται πλησίον του δρόμου αυτού γίνονται σε συνολικό μήκος   666  μέτρα από την ανάδοχο εταιρεία.

Στο Ορμένιο για να επιθεωρήσει την πρόοδο των εργασιών, βρίσκεται και ο Αντιδήμαρχος Τριγώνου Πέτρος Αργυριάδης, που εκπροσωπώντας την δημοτική αρχή του Βασίλη Μαυρίδη, είχε υποσχεθεί στους κατοίκους του χωριού όταν ανέλαβε την θέση του και τέθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα, ότι θα δοθεί λύση.

Γι αυτό και όπως βλέπετε στο επιτόπιο ρεπορτάζ του Κώστα Θεοχαρίδη, είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος βλέποντας τα μηχανήματα και τους εργαζόμενους της αναδόχου εταιρείας να προχωρούν εντατικά και άμεσα οι κάτοικοι που θα τον χρησιμοποιούν για να πηγαίνουν και στις γεωργικές τους εργασίες, να μην αντιμετωπίζουν πλέον προβλήματα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*