Αλεξανδρούπολη: Τράκαρε και με δεύτερο αυτοκίνητο πριν σκοτωθεί στο θανατηφόρο τροχαίο, ο 76χρονος οδηγός αγροτικού

Αλεξανδρούπολη: Τράκαρε και με δεύτερο αυτοκίνητο πριν σκοτωθεί στο θανατηφόρο τροχαίο, ο 76χρονος οδηγός αγροτικού

Τράκαρε και με δεύτερο Ι.Χ. αυτοκίνητο, πριν το θανατηφόρο τροχαίο όπου έχασε την ζωή του, ο 76χρονος που οδηγούσε το αγροτικό φορτηγάκι χθες το μεσημέρι στο 20ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Ορεστιάδας, στο ύψος του χωριού Μοναστηράκι Αλεξανδρούπολης.

Αυτό αναφέρει η σημερινή επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για το τροχαίο δυστύχημα, επισημαίνοντας ότι αρχικά ο ηλικιωμένος αρχικά συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονη και στη συνέχεια έγινε η μετωπική σύγκρουση με το δεύτερο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε οικογένεια από τα Γιάννενα και οδηγούσε 52χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 76χρονου.

Όπως έγραψε χθες το Evros-news.gr,  η οικογένεια από τα Γιάννενα ήρθε στην περιοχή μας για την ορκωμοσία του νεοσύλλεκτου γιου και επέστρεφαν όλοι μαζί στην Ήπειρο. Ο οδηγός του Ι.Χ. 52 χρόνων, όπως και η σύζυγος του 46 χρόνων και τα παιδιά τους 19 (0 νεοσύλλεκτος στρατιώτης) και 22 χρόνων τραυματίστηκαν, διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Αλεξανδρούπολη ΤΩΡΑ: Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό στο χωριό Μοναστηράκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το χθεσινό τροχαίο δυστύχημα αναφέρει:

Την 25-11-2022το μεσημέρι, στο 20ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Ορεστιάδας, Ι.Χ.Φ. (αγροτικό) αυτοκίνητο που οδηγούσε 76χρονος ημεδαπός συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονη ημεδαπή και στη συνέχεια μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός και επέβαιναν τρεις ημεδαποί επιβάτες, ηλικίας 19, 22 και 46 ετών. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 76χρονου οδηγού και ο τραυματισμός των υπολοίπων οδηγών και επιβατών.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θανατηφόρο τροχαίο-Αλεξανδρούπολη: Καλά στην υγεία τους οι 4 τραυματίες, μέλη οικογένειας από τα Γιάννενα