Ελληνική Λύση: Οι υποψήφιοι για βουλευτές στον Έβρο, βρέθηκαν στην ομιλία Βελόπουλου στη Θεσσαλονίκη

Ελληνική Λύση: Οι υποψήφιοι για βουλευτές στον Έβρο, βρέθηκαν στην ομιλία Βελόπουλου στη Θεσσαλονίκη

Σε συγκέντρωση της “Ελληνικής Λύσης” στη Θεσσαλονίκη όπου  μίλησε ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος, βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στελέχη της από το νομό Έβρου, που αναμένεται να είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. 

Πρόκειται για μια εκδήλωση που αφορούσε εκλεγμένους βουλευτές, πολιτευτές αλλά και στελέχη της “Ελληνικής Λύσης” από όλη την βόρεια Ελλάδα, αντίστοιχη με αυτή που είχε γίνει στην Αθήνα για τη νότια Ελλάδα, λίγες ημέρες νωρίτερα. Ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος κ.Βελόπουλος, ο οποίος ζήτησε από όλους να εντείνουν τον αγώνα και τις προσπάθειες τους ώστε το κόμμα τους να βγει ενισχυμένο στις επόμενες εθνικές εκλογές και να έχει μεγαλύτερη εκπροσώπηση από την σημερινή, στην επόμενη Βουλή.

Με τις εκτιμήσεις για το νομό Έβρου να αναφέρουν πως η  “Ελληνική  Λύση ” θα συγκεντρώσει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από το 2019, όταν έλαβε  5,86% και πως στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση με την απλή αναλογική θα εκλέξει βουλευτή και έχει πιθανότητες αυτό να συμβεί και σε δεύτερες εκλογές με την ενισχυμένη αναλογική, είναι φυσικό ο Κυριάκος Βελόπουλος και οι συνεργάτες του να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα και προσοχή στην περιοχή μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην Θεσσαλονίκη βρέθηκαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση που είχε την μορφή προσυνεδρίου της “Ελληνικής Λύσης” , δύο από τα παλαιότερα στελέχη του κόμματος, που όλα αυτά τα χρόνια γυρίζουν όλο τον Έβρο και είχαν συμβολή στο υψηλό ποσοστό που πήρε το 2019. Ο επιχειρηματίας στον τουριστικό κλάδο Μαργαρίτης Κύρκος, υποψήφιος βουλευτής Έβρου το 2019 που είναι τώρα Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο οποίος συνεχίζει εδώ και τρία χρόνια τις συχνές περιοδείες στο νομό και τις συναντήσεις με τον κόσμο, καθώς και ο επίσης υποψήφιος βουλευτής στις προηγούμενες εκλογές Γιάννης Δερμεντζόγλου.

Συμμετείχαν επίσης και δυο δικηγόροι της Αλεξανδρούπολης, ο Ηλίας Ηλιακόπουλος με τον Πάρη Παπαδάκη, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και υπέβαλλαν αίτηση για να είναι υποψήφιοι όταν γίνουν οι εκλογές. Άλλωστε η πιθανότητα να εκλέξει βουλευτή η “Ελληνική Λύση ”  στον Έβρο, είναι φυσικό να προκάλεσε ενδιαφέρον για υποψηφιότητα και σε όσους δεν ήταν στις τάξεις της το 2019, ενώ οι δυο προαναφερόμενοι ελπίζουν πως θα παίξει ρόλο και η συμμετοχή τους στις αντιδράσεις για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου, άσχετα αν δεν αποτράπηκε μια και η κατασκευή του προχωράει κανονικά. Γυναίκες πιθανοί υποψήφιοι δεν εμφανίστηκαν από το νομό Έβρου, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως εξακολουθούν να αναζητούνται για τις δυο θέσεις του ψηφοδελτίου.

Ο υποψήφιος το 2019 και Τομεάρχης Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μαργαρίτης Κίρκος, που είχε θερμό χαιρετισμό με τον Πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο, σχολίασε μάλιστα για την συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης: “Η Ελληνική Λύση με τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Βελόπουλο, τους βουλευτές και τα στελέχη μας, βρίσκεται καθημερινά δίπλα στον σκληρά δοκιμαζόμενο Έλληνα, από την ακρίβεια στην ενέργεια και στα βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης, τα σκάνδαλα, τις παρακολουθήσεις και όσα ανησυχητικά συμβαίνουν στα σύνορα μας. Με την εχθρική συμπεριφορά της Τουρκίας και τις ορδές λαθρομεταναστών που καθημερινά περνούν και από τον Έβρο.

Στη Θεσσαλονίκη, με την ομιλία του Προέδρου μας και την παρουσία των στελεχών και μελών μας, επιβεβαιώθηκε η δυναμική πορεία της “Ελληνικής Λύσης” , την οποία οι Έλληνες θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο στις επόμενες εκλογές. Γιατί αποτελεί την δική τους φωνή στην Βουλή αλλά και στην κοινωνία”.