Μέτιος στην ΕΡΤ:  «Θα είμαι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ στις επόμενες εκλογές» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέτιος στην ΕΡΤ: «Θα είμαι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ στις επόμενες εκλογές» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την  υποψηφιότητα του για Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2023, ανακοίνωσε χθες επίσημα μέσω της ΕΡΤ ο νυν Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος.

Καλεσμένος στην εκπομπή  «Τα εν Δήμω» της κρατικής τηλεόρασης που παρουσιάζει ο Τάκης Σαράντης στον οποίο και παραχώρησε συνέντευξη εφ όλης της ύλης η οποία προβλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην ΕΡΤ1, ο κ.Μέτιος επιβεβαίωσε πως θα διεκδικήσει την επανεκλογή του για δεύτερη θητεία, μετά την προηγούμενη νίκη της παράταξης του τον Ιούνιο του 2019.

Συγκεκριμένα, στο τέλος της συνέντευξης και απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου-παρουσιαστή της εκπομπής  Τάκη Σαράντη αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, ο νυν Περιφερειάρχης τόνισε: «Ναι. Θα είμαι ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 

Στην ίδια εκπομπή μίλησαν για την συνεργασία τους με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και προσωπικά με τον Χρήστο Μέτιο, δύο δήμαρχοι. Από τον Έβρο ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος και από την Δράμα ο δήμαρχος Προσοτσάνης Θεόδωρος Αθανιασάδης. Μάλιστα και οι δύο μίλησαν με πολύ κολακευτικά λόγια για τον κ.Μέτιο και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την άριστη συνεργασία που έχουν μαζί του, αφού ικανοποιεί τα αιτήματα και τις προτάσεις που υποβάλλουν ως δήμοι και η Περιφέρεια ΑΜΘ έχει χρηματοδοτήσει με πολλά εκατομμύρια ευρώ έργα και δράσεις τους.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΚΙΚΟΣ

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ