Διάκριση και 5η θέση για την Εβρίτισσα Λαμπριάνα Ασημάκη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Παίδων-Κορασίδων

Διάκριση και 5η θέση για την Εβρίτισσα Λαμπριάνα Ασημάκη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Παίδων-Κορασίδων

 Διάκριση και κατάκτηση της 5ης θέσης για τηνΕβρίτισσα αθλήτρια της εθνικής μας ομάδας αλλά και του Σ.Γ TAE KWON DO Διδυμοτείχου Λαμπριάννα Ασημάκη, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Παίδων-Κορασίδων.

Η αθλήτρια από το Διδυμότειχο  συμμετείχε ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας και νίκησε στον πρώτο αγώνα την αντίπαλο της  πρωταθλήτρια της Αυστρίας. Ηττήθηκε όμως στα προημιτελικά από την πρωταθλήτρια της Ισπανίας, η οποία κατέκτησε και την πρώτη θέση στην κατηγορία, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Έβρο με την 5η θέση. Η Λαμπριάννα με την κατάκτηση της συγκεκριμένης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, πριμοδοτείται για την εισαγωγή της σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της Χώρας μας.
Με ανακοίνωση τους το Δ.Σ του Συλλόγου Σ.Γ TAE KWON DO Διδυμοτείχου και ο Προπονητής συγχαίρουν την πρωταθλήτρια τους για αυτή την διάκριση, αλλά και όλη την ελληνική αποστολή για τις επιτυχίες. Επίσης  αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την προπονήτρια κ. Τζένη Σκεπετάρη Ζηνέλη που καθοδήγησε την αθλήτρια τους, καθώς και τους προπονητές της Εθνικής μας ομάδας κ. Ιακωβάκη Αποστόλη και κ Παρασίδη Κύριακο, όπως  και τον Αρχηγό Αποστολής κ. Μακρινάκη Ιωσήφ που στηρίζουν το κάθε παιδί ξεχωριστά .
Επίσης, την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την υποστήριξη και τις ευκαιρίες που δίνει στους αθλητές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*