Ο Γιάννης Μανιάτης  μιλά στο συνέδριο «Power & Gas Supply» , Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019. Πραγματοποιείται σε κεντρικό ξενοδοχείο το πρώτο συνέδριο που διοργανώνει το energypress με τίτλο : Power & Gas Supply Forum - Η ελληνική αγορά προμήθειας μπροστά στα νέα δεδομένα . ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ Έβρου: Πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Γιάννη Μανιάτη στην Αλεξανδρούπολη

Πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον πρώην υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη, διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 04/12 στις 12.00 η ΝΕ ΠΑΣΟΚ-Κίνημα αλλαγής Έβρου.

Η εκδήλωση έχει ως θέμα: «Οι γεωστρατηγικές και οικονομικές παράμετροι της ενεργειακής και κλιματικής κρίσης – Ο ρόλος της Αλεξανδρούπολης», θα πραγματοποιηθεί στον ξενοδοχείο Grecotel Egnatia στην αίθουσα «Σαμοθράκη» και  ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ.Μανιάτης Γιάννης, Αν. Καθηγητής Ενεργειακών & Περιβαλλοντικών Συστημάτων Πανεπιστημίου Πειραιώς και  πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής. Ένας άνθρωπος που γνωρίζει όσο λίγοι τα θέματα ενέργειας και αξιοποίησης των υδρογονανθράκων, ο οποίος στις κατά καιρούς θητείες του σε κυβερνητικά πόστα, δούλεψε σοβαρά, αθόρυβα και μεθοδικά, προκειμένου να αναδειχθούν οι δυνατότητες που έχει η Ελλάδα στην αξιοποίηση των φυσικών πόρων.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*