Αλεξανδρούπολη: “Μαγνήτες” ο κορυφαίος Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Κ.Τσαρτσαρής, για τους νεαρούς μπασκετμπολίστες στο “Τρίποντα στα Σχολεία”

Αλεξανδρούπολη: “Μαγνήτες” ο κορυφαίος Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Κ.Τσαρτσαρής, για τους νεαρούς μπασκετμπολίστες στο “Τρίποντα στα Σχολεία”

  

Μπάλες, χαμόγελα, παιδικές φωνές και πολλά καλάθια, με τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα Δημήτρη Διαμαντίδη αλλά και τον επίσης διεθνή Κώστα Τσαρτσαρή, να αποτελούν “μαγνήτες” για τα παιδιά της Αλεξανδρούπολης.

 
Η εικόνα που αντίκρυσε κανείς χθες στο κλειστό γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, όπου ο Δήμος Αλεξανδρούπολης φιλοξενεί για τρίτη χρονιά το πρόγραμμα “Τρίποντα στα Σχολεία” του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ήταν πανέμορφη και πολύ αισιόδοξη.
Αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8-12 ετών έχουν την ευκαιρία με την κατάλληλη καθοδήγηση να αποκτήσουν  καλαθοσφαιρική εκπαίδευση εντός κι εκτός σχολικού περιβάλλοντος και τη σωστή νοοτροπία που απαιτεί ένα ομαδικό άθλημα να αγαπήσουν το άθλημα του Μπάσκετ.
 Και ποιος θα μπορούσε να τους δώσει την πιο κατάλληλη καθοδήγηση από τους κορυφαίους του αθλήματος, τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Κώστα Τσαρτσαρή που αποδεχόμενοι την πρόσκληση του δήμου Αλεξανδρούπολης, μαζί με τον καταξιωμένο προπονητή Κώστα Μίσσα,  βρέθηκαν χθες στο κλειστό γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” μαζί με τα παιδιά!
Οι δύο σπουδαίοι αθλητές, καθοδήγησαν τους νεαρούς μπασκετμπολίστες παρουσία και του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, αλλά και του Αντιδημάρχου ΠΟλιτισκού και Αθλητισμού Θόδωρου Βουρδόλη.
Το απόγευμα  στο δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης, μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και μίλησαν για το αγαπημένο τους άθλημα, την καλαθοσφαίριση.