Σημαντική δημοσιογραφική ενίσχυση για την τηλεόραση ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, με την παρουσιάστρια Μαρία Χρύσα Σταμπολίδου

Σημαντική δημοσιογραφική ενίσχυση για την τηλεόραση ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, με την παρουσιάστρια Μαρία Χρύσα Σταμπολίδου

-Σημαντική αντίθετα η… απώλεια για την ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση απ’ όπου παραιτήθηκε η αξιόλογη παρουσιάστρια

Σημαντική δημοσιογραφική ενίσχυση για το τηλεοπτικό κανάλι του Έβρου ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, με την προσθήκη της Μαρίας Χρύσας Σταμπουλίδου ως παρουσιάστριας των δελτίων ειδήσεων του.

Η αξιόλογη δημοσιογράφος…παράτησε πριν λίγο καιρό την ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση υποβάλλοντας την παραίτηση της, ακολουθώντας τον δρόμο και άλλων συναδέρφων της που επίσης τα… βρόντηξαν και αποχώρησαν, διαφωνώντας όλοι με τη νέα υπεύθυνη του  ειδησεογραφικού τομέα Κατερίνα Καλεντερίδου, σύζυγό του εκ των ιδιοκτητών Γιώργου Κολοκοτρώνη.

Μετά την παραίτηση της, η κ.Σταμπολίδου δέχθηκε πρόταση από το ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ  και εντάχθηκε πλέον στο δυναμικό του καναλιού του εκδοτικού συγκροτήματος της οικογένειας Κονδύλη. Αρχικά ξεκίνησε με την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων  του Σαββατοκύριακου και σύμφωνα με πληροφορίες σταδιακά θα αναλάβει να παρουσιάζει και καθημερινά χέρια ειδήσεων αλλά ενδεχομένως και κάποιες ειδησεογραφικές εκπομπές.

Πρόκειται για μία αξιόλογη προσθήκη στο ειδησεογραφικό τμήμα του συγκεκριμένου καναλιού και προφανώς… απώλεια για το αντίστοιχο της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης,  απ’ όπου εδώ και έναν και πλέον χρόνο αποχώρησαν και οι Χριστίνα Κουματζίδου, Γιώργος Χονδρόπουλος (η Όλγα Τσιουλφά δεν θεωρείται “απώλεια” λόγω περιορισμένων δυνατοτήτων).

Όλα δείχνουν ότι το κανάλι ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ενισχύεται σημαντικά στον ειδησεογραφικό τομέα και.με την πρόσφατη προσθήκη της Μαρίας Χρύσας Σταμπουλίδου και αξιοποιεί κάποιες λανθασμένες κινήσεις και ενέργειες γίνονται από ανταγωνίστρια της ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*