Διδυμότειχο: Στις 16 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου απ’ τον δήμο

Διδυμότειχο: Στις 16 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου απ’ τον δήμο

 

Στις 16 Δεκεμβρίου, τελευταίος από τους δήμου του νομού Έβρου, θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ο δήμος Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, το άναμμα του δέντρου σε μια πόλη που έχει ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλα την γιορτινή ατμόσφαιρα, τα φώτα και φυσικά το σήμα κατατεθέν, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αυτό θα ανάψει 9 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα:
“Ο Δήμος Διδυμοτείχου και το Κ.Π.Α.Π.Ν.Π “ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ” σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσίας σας την καθιερωμένη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου  την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 στον αύλειο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου.
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί , μικροί και μεγάλοι , με γιορτινές μελωδίες , όμορφα χρώματα , ζεστά χαμόγελα καθώς επίσης…και πολλές ακόμη εκπλήξεις που θα σας βάλουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
Μετά το πέρας της φωταγώγησης η “Αυλή του Άη Βασίλη” ανοίγει τις πύλες της και μας υποδέχεται στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου (πρώην θερινό κινηματογράφο ) με πολλές δράσεις όπου θα μας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι “ Η Αυλή του Αη Βασίλη” πραγματοποιείται κατόπιν πρωτοβουλίας του ΕΛΣ «ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΕΙΧΗ» και υπό την στήριξη του Δήμου Διδυμοτείχου