Θανάσης Τσώνης: «Θα είμαι ξανά υποψήφιος στην Περιφέρεια, με επικεφαλής τον Χρήστο Μέτιο»

Θανάσης Τσώνης: «Θα είμαι ξανά υποψήφιος στην Περιφέρεια, με επικεφαλής τον Χρήστο Μέτιο»

Με μια προσωπική δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Εβρίτης Θανάσης Τσώνης ανακοίνωσε χθες βράδυ ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές του 2023 με την παράταξη ‘’Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση’’  και επικεφαλής το νυν Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

Μετά την ξεκάθαρη δήλωση του τελευταίου στην ΕΡΤ ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος για Περιφερειάρχης ΑΜΘ τον Οκτώβριο του 2023, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και νυν Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού που το 2019 αν και για πρώτη φορά υποψήφιος εξελέγη με πολλές χιλιάδες ψήφους, τάχθηκε στο πλευρό του για την διεκδίκηση μιας νέας θητείας. Όπως αναφέρει:

«Aγαπητοί μου φίλοι και συμπολίτες,
Πριν από τρία χρόνια, με την δική σας ψήφο, μου δόθηκε μια θέση εξέχουσα, που μέσα από αυτήν, με αδιάκοπη προσπάθεια και προσωπικό αγώνα, είχα την δυνατότητα να φέρω ένα μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο μας. Πριν από τρία χρόνια, κατανοήσαμε όλοι στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ότι όπου υπάρχει ‘’θέλω’’, υπάρχει και ευθύνη. Με γνώμονα αυτήν πορεύτηκα, κατευθύνθηκα και συνέχισα.


Σήμερα, κάνοντας αποτίμηση των αποτελεσμάτων μας, αισθάνομαι πως δικαίωσα την επιλογή σας και πως είναι σημαντικό να μάχεσαι για τα ιδανικά, τις αξίες και το ήθος που τείνει να εξανεμίζεται σε μια εποχή που ‘’τρέχει’’. Προσπαθήσαμε και καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό ν’ αναδείξουμε τουριστικά τον τόπο μας, τόσο στον ελλαδικό όσο και στον παγκόσμιο χάρτη. Η ύψιστη μορφή θεωρίας είναι η πράξη και όλα όσα καταφέραμε ,το επιβεβαιώνουν χωρίς περιττά στολίδια. Στο κομμάτι που μας αναλογεί λοιπόν, έχουμε όλα τα εφόδια, αναγεννάμε νέα και εξελισσόμαστε. Επιθυμία όλων στην Περιφέρειά μας, αλλά και δική μου προσωπικά είναι να συνεχίσουν ο αμοιβαίος σεβασμός και η εκτίμηση να υπάρχουν στις ζωές και επιλογές μας τόσο που να καθρεπτίζουν το κάλλος του τόπου μας και των ανθρώπων του.
Ευχαριστώ τον καθένα από εσάς για τις δυνατότητες που είχα, μέσα από το αξίωμα του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, να παράξω έργο. Με αισιοδοξία και συνειδητότητα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις Περιφερειακές εκλογές του 2023 με την παράταξη ‘’Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση’’ με επικεφαλή τον κύριο Χρήστο Μέτιο.
Σας καλώ να είμαστε αρωγοί σ’ αυτόν τον αγώνα ,μαζί σ’ αυτήν την προσπάθεια και ανοιχτοί στον διάλογο για όσα κάναμε, μα κυρίως για όσα πρόκειται να κάνουμε.
Τίποτα δεν χαρίζεται.
Τίποτα δεν γίνεται άκοπα.
Καλή μας δύναμη,
Αθανάσιος Τσώνης