Αλεξανδρούπολη: Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία μεταφοράς στρατιωτικού υλικού του ΝΑΤΟ στην περιοχή του Γαλλικού Σταθμού

Αλεξανδρούπολη: Εκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία μεταφοράς στρατιωτικού υλικού του ΝΑΤΟ στην περιοχή του Γαλλικού Σταθμού

Εκτροχιασμός της εμπορικής αμαξοστοιχίας που μετέφερε σήμερα το πρωί στρατιωτικό υλικό του ΝΑΤΟ  από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης προς τις βαλκανικές και βαλτικές χώρες, υπήρξε  στην περιοχή του Γαλλικού Σταθμού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε πρόβλημα με το βαγόνι στο οποίο επέβαιναν οι Αμερικανοί στρατιωτικοί που είναι επιφορτισμένοι με την μεταφορά του στρατιωτικού υλικού και όχι σε κάποιο από τα υπόλοιπα τα οποία είχαν τεθωρακισμένα αλλά και κοντέινερ που πρόσφατα ξεφόρτωσε στο λιμάνι το Αμερικανικό μεταγωγικό πλοίο ENDURANCE.

Στο σημείο βρίσκονται από την στιγμή του εκτροχιασμού γερανοί και άλλα μηχανήματα προκειμένου να επαναφέρουν τον συρμό στις ράγες και να συνεχίσει το ταξίδι του, αλλά και δυνάμεις της Αστυνομίας για ευνόητους λόγους.

Στην περιοχή μάλιστα βρέθηκαν και 19 με 20 μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ(μπορεί να τα μετρήσει κάποιος από τα Video και τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν) και ένας… ινστρούχτορας με τη ντουντούκα έβαλε την γνωστή…κασέτα για τους ιμπεριαλιστές και το ΝΑΤΟ και τα άλλα γραφικά περασμένων εποχών που δεκαετίες τώρα λένε οι εναπομείναντες στην Ελλάδα κομμουνιστές. Με κάτι τέτοια άλλωστε αυτοί οι θαυμαστές του Λένιν και του σφαγέα εκατομμυρίων αντιφρονούντων Στάλιν έχουν λόγο ύπαρξης.