Αλεξανδρούπολη F.C: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία Τσοπουλίδη – “Η υπομονή έχει και τα όρια της”

Αλεξανδρούπολη F.C: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία Τσοπουλίδη – “Η υπομονή έχει και τα όρια της”

Την έντονη διαμαρτυρίας της διοίκησης της  Αλεξανδρούπολη F.Cπροκάλεσε η διαιτησία του κ.Τσοπουλίδη στο ισόπαλο 2-2 εντός έδρας με τον Αγροτικό Αστέρα. 

Το πέναλτι που δεν καταλόγισε στην ανατροπή του Καρακασίδη, είναι το σημείο που επικεντρώνονται οι διαμαρτυρίες από την ομάδα του Έβρου, η οποία αναφέρει στην ανακοίνωση της συνοδεύοντας την με το ΒΙΝΤΕΟ του αγώνα και της συγκεκριμένης φάσης ανατροπής του ποδοσφαιριστή της από αντίπαλο αμυντικό:

“Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αλεξανδρούπολη FC αντιμετωπίζεται χωρίς σεβασμό από την διαιτησία. Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε με κατανόηση και υπομονή σαν Αλεξανδρούπολη FC αυτές τις εναντίων μας συμπεριφορές, μιας και αυτά τα στοιχεία χαρακτηρίζουν τον σύλλογο που εκπροσωπούμε

Η υπομονή όμως κύριοι, έχει και τα όρια της.
Δεν επιθυμούμε, ούτε ζητάμε, ούτε εκβιάζουμε για υπέρ μας σφυρίγματα από κανέναν διαιτητή. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όμως τον σεβασμό και την αντικειμενική διαιτησία κύριε Τσοπουλίδη και από εσάς και από τους συναδέλφους σας.
Η Αλεξανδρούπολη FC κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα να κάνουν μεγάλες προσωπικές θυσίες και δεν θα αφήσει κανέναν να βάλει 《τρικλοποδιά》στον αγώνα που δίνει στην Γ Εθνική Κατηγορία.
Τα λάθη και οι λανθασμένες σας αποφάσεις κ.Τσοπουλίδη σας εκθέτουν:
1)Στην Κομοτηνή, την 1η αγωνιστική, και όταν η ομάδα μας ήταν ήδη πίσω στο σκορ με 2-0, ο Σιδηρόπουλος κάνει χέρι σε μια φάση με τον Καρακασίδη, εσείς ΔΕΝ το είδατε!
2) Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Καρακασίδη, την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, ήταν ανατροπή που πάλι δεν είδατε!!
Να είστε σίγουρος ότι η Αλεξανδρούπολη FC δεν θα αφήσει την διαιτησία σας να περάσει και ουτε τους ποδοσφαιριστές απροστάτευτους από διαιτησίες σαν τις δικές σας !!”

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*