Αλεξανδρούπολη: Καθήκοντα Δημοτικού Συμβούλου ανέλαβε ο Κώστας Πετρίδης αντί του Δημήτρη Λαζόπουλου

Αλεξανδρούπολη: Καθήκοντα Δημοτικού Συμβούλου ανέλαβε ο Κώστας Πετρίδης αντί του Δημήτρη Λαζόπουλου

Νέος Δημοτικός Σύμβουλος Αέξανδρούπολης ορκίστηκε την Παρασκευή ενώπιον του Δημάρχου  Γιάννη  Ζαμπούκη ο Κωσταντίνος Πετρίδης, πρώτος αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Ενότητα για μια Νέα Πορεία».

Ο κ.Πετρίδης πήρε την θέση του Δημήτρη Λαζόπουλου, ο οποίος παραιτήθηκε αφού εδώ και μήνες μετακόμισε για επαγγελματικούς λόγους στην Ελβετία και δεν μπορούσε πλέον να παίρνει μέρος στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, αφού διεξάγονται δια ζώσης.
Σύμφωνα με την αριθ. 27/2019 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης περί επικύρωσης του αποτελέσματος των αρχικών και επαναληπτικών δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 και της 2ας Ιουνίου 2019, ο κ.Πετρίδης ήταν πρώτος αναπληρωματικός του συγκεκριμένου συνδυασμού και έγινε πλέον δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ», μετά τη σύμπραξη των δύο παρατάξεων.
Ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης με το πέρας της διαδικασίας, καλωσόρισε τον κ. Πετρίδη στην παράταξή του και το Δημοτικό Συμβούλιο και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*