Δήμος Αλεξανδρούπολης: Φωτίζουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με την Josephine και ακολουθούν 60 εκδηλώσεις (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Φωτίζουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με την Josephine και ακολουθούν 60 εκδηλώσεις (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προσκαλεί όλους την ερχόμενη Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, ανήμερα του Πολιούχου της πόλης Αγίου Νικολάου, στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που θα συνοδευτεί με συναυλία της  Josephine.

Με σύνθημα Φωτίζουμε τα Χριστούγεννα! Φωτίζουμε τις καρδιές μας! αναφέρει:

Μετράμε αντίστροφα και μπαίνουμε σε ρυθμούς Χριστουγέννων! Την Τρίτη 06.12, ώρα 19.00, στο Πάρκο των Χριστουγέννων ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης δίνει το σύνθημα για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, σηματοδοτώντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων και μεταδίδοντας το μήνυμα των Χριστουγέννων για αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία.
Ελάτε να γιορτάσουμε παρέα με τη Josephine σε μία μοναδική χριστουγεννιάτικη συναυλία!

Για τις επόμενες ημέρες περισσότερες από 60 εκδηλώσεις και δημιουργικές δράσεις έχουν διοργανωθεί με τη συμμετοχή σχολείων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων και εθελοντών. Τα ξωτικά θα είναι εκεί για να σας λύσουν κάθε απορία.
Χρόνια πολλά! Όμορφα Χριστούγεννα! Η Αλεξανδρούπολη ας λάμψει για όλους!

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Ένα σχόλιο

  1. Καλημέρα, βλέπω την αφίσα του δήμου και γράφει x-mas 22-23, γιατί x-mas και όχι merry christmas! Τι ξενόφερτα πράγματα είναι αυτά! Τι ακριβώς θα γιορτάσουν! Τους πειράζει να γράψουν την λέξη Χριστούγεννα! Δεν θέλουν να υπάρχει το όνομα του Χριστού! Έχουν ξεφύγει λίγο εκεί στη δημοτική αρχή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*