Μαίρη Χρονοπούλου: «Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ο λόγος που βλέπω ελληνικές σειρές»

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ο λόγος που βλέπω ελληνικές σειρές»

Η σπουδαία Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε στην Cosmote TV μια απολαυστική συνέντευξη και αναφέρθηκε και στην ξεχωριστή της σχέση με τον Εβρίτη ηθοποιό, Γιάννη Στάνκογλου.

«Το φρέσκο αυγό της ημέρας στη ζωή μου είναι ο Στάνκογλου. Ήρθε να κάνει κάτι γυρίσματα στο σπίτι μου, γνωριστήκαμε και τακιμιάσαμε! Γίναμε φιλαράκια, καταπληκτικά. Είναι ζεστό παιδί. Είναι ωραίος ηθοποιός. Εξαιτίας του βλέπω σειρές. Βλέπω το “Αυτή η νύχτα μένει”, μια σειρά πλατιάς κατανάλωσης, που ο Στάνκογλου είναι άμεσος, καθημερινός, λιτός, προσιτός στον κόσμο. Τον είδα και στην άλλη σειρά, “Μια νύχτα του Αυγούστου”. Άλλη ιστορία εκεί, λιτός, στεγνός. Ζήλεψα αυτά τα γυρίσματα», δήλωσε για τον καταγόμενο από το Θούριο Ορεστιάδας συντοπίτη μας καταξιωμένο ηθοποιό η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε βρεθεί πριν έναν μήνα περίπου στο Ίδυμα Μείζωνος Ελληνισμού και στην έναρξη της παράστασης «Ζορμπάς» του Νίκου Καζαντζάκη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου και τότε τον είχε επίσης αποθεώσει:  «Ο Γιάννης έβαλε ένα νέο στοιχείο στο  έργο που δεν το έχει βάλει κανένας Ζορμπάς ως τώρα».