Παρελθόν από τον πάγκο της Αλεξανδρούπολης F.C  Νίκος Ουσταμπασίδης – “Πλήρωσε” το κακό ξεκίνημα

Παρελθόν από τον πάγκο της Αλεξανδρούπολης F.C Νίκος Ουσταμπασίδης – “Πλήρωσε” το κακό ξεκίνημα

Παρελθόν για τον πάγκο της Αλεξανδρούπολης F.C αποτελεί από χθες ο Νίκος Ουσταμπασίδης, που “πλήρωσε” το κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα του Έβρου έχει μόλις έναν βαθμό μετά από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές και μάλιστα με τρία παιχνίδια εντός έδρας και σε αυτές τις περιπτώσεις αφού δεν μπορούν να φύγουν οι παίκτες ή οι διοικούντες, συνήθως αποχωρεί ο προπονητής. Αν και λίγο πριν το ξεκίνημα τόσο ο ίδιος όσο και ο παλιός συμπαίκτης του και νυν διοικητικός υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Παναγιώτης Λογαράς μιλούσαν με ενθουσιασμό για την συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής, οι αποτυχίες έφεραν την απομάκρυνση του προπονητή.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει πως πρόκειται για φιλικό “διαζύγιο” με τον κ.Ουσταμπασίδη, ο οποίος να θυμίσουμε ότι είχε αποχωρήσει και τον Ιούλιο του 2021, λίγο πριν την έναρξη τότε της προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση από την Αλεξανδρούπολη F.C αναφέρει:

“Η Αλεξανδρούπολη FC ανακοινώνει το φιλικό “διαζύγιο” με τον προπονητή Νίκο Ουσταμπασίδη.. Η ομάδα τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα.

Η ομάδα βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή ενώ στον πάγκο της ομάδας προσωρινά θα κάτσουν ο Τόλης Μπίτσιος και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Παύλος Καρατίδης”.

Ας θυμηθούμε τι δήλωναν πριν έναν μήνα, στις αρχές Νοεμβρίου, ο προπονητής Νίκος Ουσταμπασίδης και ο Γενικός Διευθυντής Παναγιώτης Λογαράς