Αλεξανδρούπολη: Εντυπωσιακή η χθεσινοβραδινή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και με συναυλία της Josephine (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Αλεξανδρούπολη: Εντυπωσιακή η χθεσινοβραδινή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και με συναυλία της Josephine (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

 

Με ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα και μια μοναδική βραδιά, η Αλεξανδρούπολη μπήκε από χθες το βράδυ σε  ρυθμούς Χριστουγέννων.

Στο Πάρκο των Χριστουγέννων, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης μαζί με την αγαπημένη της νεολαίας Josephine που χάρισε στον πάρα πολύ κόσμο μία μοναδική χριστουγεννιάτικη συναυλία, μέτρησαν αντίστροφα και πάτησαν μαζί το κουμπί  για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, σηματοδοτώντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

Η χθεσινή βραδιά ήταν πολύ όμορφη, με παρουσιαστές τον γνωστό από την συμμετοχή του στο Survivor συντοπίτη μας Γιάννη Τσολάκη και τους άλλους συντελεστές  της εκπομπής μουσικού ραδιοφωνικού σταθμούς της περιοχής  μας.

Ακολούθησε η συναυλία της Josephine, η οποία ξεσήκωσε τους νεαρούς στην συντριπτική τους πλειοψηφία κατοίκους της πόλης αλλά και όλης της περιοχής, δημιουργώντας μια έντονα εορταστική, χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, περισσότερες από 60 εκδηλώσεις που συνδυάζουν τη χαρά της δημιουργίας, την παράδοση και την τεχνολογία θα υπάρχουν στο Πάρκο των Χριστουγέννων!  

Παιδιά αλλά και γονείς έχουν την ευκαιρία να τραγουδήσουν,  να χορέψουν, να παίξουν, να δημιουργήσουν, να τρέξουν, να γευτούν, να χαρούν και να βιώσουν  τη μαγεία των Χριστουγέννων!
Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ:

Αφήστε το σχόλιό σας