Μαργαρίτης Κίρκος: Συνάντηση με τον δήμαρχο Διδυμοτείχου Ρ.Χατζηγιάννογλου -Συζήτησαν τα προβλήματα της περιοχής

Μαργαρίτης Κίρκος: Συνάντηση με τον δήμαρχο Διδυμοτείχου Ρ.Χατζηγιάννογλου -Συζήτησαν τα προβλήματα της περιοχής

Συνάντηση με τον δήμαρχο Διδυμοτείχου Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου στο γραφείο του, είχε ο πολιτευτής και Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του κόμματος της Ελληνικής Λύσης Μαργαρίτης Κίρκος.

Ο κ.Κίρκος άκουσε από τον δήμαρχο τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, τα χωριά και γενικότερα η περιοχή,  την οποία επισκέφθηκε πριν και μετά την συζήτηση που είχε με τον κ.Χατζηγιάννογλου. Του επεσήμανε ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και ο Πρόεδρος του κόμματος του Κυριάκος Βελόπουλος, αφουγκράζονται την αγωνία του ίδιου και των συνεργατών του στην δημοτική αρχή, αλλά και των κατοίκων της περιοχής Διδυμοτείχου, με την μεγάλη δημογραφική συρρίκνωση και ερήμωση που συντελείται, την έλλειψη στήριξης διαχρονικά από τις εκάστοτε κυβερνήσεις καθώς και θέσπισης γενναίων κινήτρων για να μείνουν ιδιαίτερα τα νέα παιδιά. Τον διαβεβαίωσε μάλιστα ότι τόσο αυτός όσο  και η Ελληνική Λύση τα μεταφέρουν και ασκούν πιέσεις σε κάθε κατεύθυνση για να δοθούν λύσεις.

Ο Μαργαρίτης Κίρκος, που είναι από τα πρώτα στελέχη του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου στον Έβρο και αυτά τα τρία χρόνια επισκέπτεται συχνά όλο το νομό ακούγοντας τις αγωνίες και τα παράπονα του κόσμου, περιόδευσε επίσης στα χωριά του δήμου Διδυμοτείχου, ενώ συνάντησε και συνομίλησε και με πολλούς μέσα στην πόλη.

Αφήστε το σχόλιό σας