“Στου Δημήτρη”: Η Ελληνική Ταβέρνα που άνοιξε Εβρίτης στην Βουλγαρία, ξεκίνησε δυναμικά την λειτουργία της

“Στου Δημήτρη”: Η Ελληνική Ταβέρνα που άνοιξε Εβρίτης στην Βουλγαρία, ξεκίνησε δυναμικά την λειτουργία της

“Στου Δημήτρη” είναι η ονομασία της Ελληνικής Ταβέρνας που άνοιξε ο συντοπίτης μας από την Ορεστιάδα Δημήτρης Καδόγλου με την σύζυγο του στην γειτονική Βουλγαρία και  ξεκίνησε δυναμικά την λειτουργία της.

Σε έναν πολύ όμορφα διακοσμημένο και με οικογενειακή ατμόσφαιρα χώρο, που βρίσκεται στο προάστιο Debelets, περίπου 3 χιλιόμετρα πριν το  Veliko Tarnovo, την ιστορική πρωτεύουσα της Δεύτερης Βουλγαρικής Αυτοκρατορίας με τη μοναδική αρχιτεκτονική, που προσελκύει πολλούς τουρίστες και είναι επίσης γνωστή ως η Πόλη των Τσάρων.

Εκεί λοιπόν ο Εβρίτης Δημήτρης Καδόγλου μαζί με την Βουλγάρα σύζυγο του, δημιούργησαν αυτό τον πανέμορφο χώρο,  με την ζεστή ατμόσφαιρα και την πολύ καλή κουζίνα η οποία περιλαμβάνει ανεπανάληπτες ελληνικές και βουλγαρικές γεύσεις.  

Ήδη μάλιστα στις λίγες ημέρες λειτουργίας έγινε το αγαπημένο στέκι των κατοίκων της περιοχής του Debelets,  αλλά και του Veliko Tarnovo.

Επίσης, άρχισαν και οι πρώτες επισκέψεις από τους Εβρίτες, με το Λύκειο Δικαίων το οποίο βρέθηκε στην Ελληνική Ταβέρνα  “Στου Δημήτρη” και απόλαυσε τις μοναδικές γεύσεις της.

Τα τηλέφωνα Επικοινωνίας για όσους θέλουν να την επισκεφθούν και να δοκιμάσουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες αλλά και να περιηγηθούν στην ιστορική πρώην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, είναι:

+359 88 264 5681 και +306974139444

call tel ..+359 88 264 5681 България-

+306974139444 Гърция!!

Το Evros-news.gr εύχεται από καρδιάς στον φίλο Δημήτρη Καδόγλου και την σύζυγο του, καλές δουλειές και να προσφέρουν στους πελάτες τους τις μοναδικές νοστιμιές της ταβέρνας τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*