Διδυμότειχο: Φτάνουμε… 2023 και τώρα εξόφλησε τους αποχιωνισμούς του 2021 η δημοτική αρχή Ρ. Χατζηγιάννογλου

Διδυμότειχο: Φτάνουμε… 2023 και τώρα εξόφλησε τους αποχιωνισμούς του 2021 η δημοτική αρχή Ρ. Χατζηγιάννογλου

Με αποφάσεις για Εντάλματα Πληρωμής που αφορούν εργασίες αποχιονισμού οι οποίες στην περιοχή του Διδυμοτείχου στις αρχές του 2021, δηλαδή πριν 2 χρόνια περίπου, γέμισε τις τελευταίες ημέρες η ΔΙΑΥΓΕΙΑ του δήμου Διδυμοτείχου.

Συγκεκριμένα, για 12 περιπτώσεις που οι ιδιοκτήτες των μηχανημάτων όταν χιόνισε αρχές του 2021 ανέλαβαν με την έκτακτη διαδικασία και αποφάσεις του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου τον καθαρισμό των δρόμων από τα χιόνια, όπως συμβαίνει και εφαρμόζεται και σε άλλους δήμους, ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ. Τέλη δηλαδή του 2022 και πάλι καλά που ο χειμώνας δεν έγινε ακόμα πολύ βαρύς στον Έβρο  και ιδιαίτερα στο Διδυμότειχο και φυσικά δεν χιόνισε, να βγουν οι άνθρωποι μέσα στο πολικό κρύο να καθαρίσουν τους δρόμους. Για να πληρωθούν ενδεχομένως από την σημερινή δημοτική αρχή του κ.Χατζηγιάννογλου το… 2024.

Αυτοί βλέπετε δεν είναι… τυχεροί, να πάρουν τα χρήματα για την εργασία τους κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες αλλά και για τα καύσιμα που κατανάλωσαν με τα μηχανήματα τους και φυσικά τα πλήρωσαν τότε από την τσέπη τους, όπως κάποιοι άλλοι που πληρώνονται μέσα σε δυο μήνες. ΚΙ αναφερόμαστε στην εταιρεία με την επωνυμία ADA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε., η οποία ανήκει στον Άγγελο Παπακωνσταντίνου, αδερφό του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Χατζηγιάννογλου ιαι Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Παπακωνσταντίνου. Εκείνη λίγες ημέρες μετά την ίδρυση της στις 7 Οκτωβρίου 2021, πήρε με απ ευθείας ανάθεση στις 20 Οκτωβρίου 2021 την πρώτη ανάθεση ύψους 6.787 ευρώ για διάφορα ειδη και πληρώθηκε πολύ γρήγορα στις αρχές Δεκεμβρίου. Μέσα σε δυο μόλις μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΣΤΙΣ 20/10/2021

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔΕΡΦΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗ

Ενώ οι άνθρωπο που έκαναν τους αποχιονισμούς, έκαναν δύο χρόνια να πληρωθούν, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε σε μερικές ενδεικτικές αποφάσεις των τελευταίων ημερών με Εντάλματα Πληρωμής που δημοσιεύθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

1 ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ 2021 1 

2 ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ 2021

3 ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ 2021

4 ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ 2021

5 ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ 2021

6 ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ 2021

Δώδεκα είναι συνολικά οι αποφάσεις για τους ανθρώπους που πήραν τελικά με τόσο μεγάλη καθυστέρηση τα λεφτά τους. Υπάρχουν πάντως και άλλοι που περιμένουν πάνω από έναν χρόνο να πληρωθούν, αφού όπως είχε γράψει το Evros-news.gr,  απλήρωτοι είναι και εργολάβοι για Αγροτική Οδοποιία του 2021. Για όλα αυτά μήπως φταίνε άλλοι στην δημοτική αρχή του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου που πάντα προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες της δικής της ανικανότητας, με δηλώσεις πως φταίνε όλοι οι υπόλοιποι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Διδυμότειχο: Απλήρωτοι πάνω από ένα χρόνο, οι εργολάβοι αγροτικής οδοποιίας απ’ τον δήμο