Η μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς επιστρέφει στις Φέρες – Άναψε χθες το Χριστουγεννιάτικο δέντρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς επιστρέφει στις Φέρες – Άναψε χθες το Χριστουγεννιάτικο δέντρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς επιστρέφει στις Φέρες το διήμερο Τετάρτη 28 και Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και το τεράστιο μοσχάρι αφού ψηθεί θα μοιραστεί στον κόσμο, για να απολαύσουν όλοι το πεντανόστιμο κρέας απ’ την περιοχή του Δέλτα του Έβρου.

Δήμος Αλεξανδρούπολης, Αντιδημαρχία Φερών, κτηνοτρόφοι, αγρότες και επαγγελματίες  ενώνουν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους και μετά από μια προσωρινή απουσία της συγκεκριμένης χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, την επαναφέρουν και προσκαλούν τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες  στη μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς στην πλατεία Φερών.

Το τεράστιο μοσχάρι λοιπόν θα μπει στην σούβλα την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου και την επομένη που θα είναι έτοιμο, θα τεμαχιστεί και θα σερβίρεται σε όλο τον κόσμο, με την βοήθεια του  Λαογραφικού Μορφωτικού Ομίλου Ορφέας των Φερών.

Χθες ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, με την φωταγώγηση του Χριστγουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της πόλης των Φερών. Οι δυο αθλητές της κολύμβησης από τις Φέρες,  ο Ολυμπιονίκης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και η  Μαρίνα Λαζαρίδου, άναψαν το δέντρο μαζί με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, τον Αντιδήμαρχο Φερών Δημήτρη Κολγιώνη και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑ Αλεξανδρούπολης Χαράλαμπου Μιχαηλίδη, αλλά και πάρα πολύ κόσμο κάθε ηλικίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολούθησε μουσική από DJ με εορταστικούς ρυθμούς και τραγούδια, με την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα να μπαίνει για τα καλά και στις  Φέρες.