Αλεξανδρούπολη: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ακινητοποίησε κλέφτη που άρπαξε τσάντα με χρήματα, κάρτες από αυτοκίνητο

Αλεξανδρούπολη: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ακινητοποίησε κλέφτη που άρπαξε τσάντα με χρήματα, κάρτες από αυτοκίνητο

Μια διάσταση που δεν είχε ανακοινωθεί από την Ελληνική Αστυνομία, όταν γνωστοποίσε την σύλληψη Έλληνα στην Αλεξανδρούπολη ο οποίος έκλεψε τσάντα από αυτοκίνητο η οποία περιείχε χρήματα και κάρτες, αλλά τελικά συνελήφθη, έκανε γνωστή η Συνδικαλιστική  Ένωση  Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, στην συγχαρητήρια ανακοίνωση της για τις τελευταίες επιτυχίες των συναδέρφων τους σε δυο υποθέσεις κλοπών στην Αλεξανδρούπολη, μάθαμε ότι τον κλέφτη που άρπαξε τσάντα με 800 ευρώ και κάρτες μαζί με έγγραφα, ακινητοποίησε ο αστυνομικός Αριστείδης Δίγκας της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ο  οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Βοήθησε όμως με θάρρος και αυταπάρνηση τους συναδέρφους του να συλλάβουν τον δράστη κλοπής.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια του προς τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης για την άμεση σύλληψη ενός ατόμου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές (3) μοτοσυκλετών. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα δίκυκλα εκ των οποίων η μία ολοσχερώς καμένη.

Επιπλέον, εκφράζουμε δημόσια τα συγχαρητήρια μας στον συνάδελφο ΔΙΓΚΑ Αριστείδη της Υποδιεύθυνσής Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, ο οποίος ενώ βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας, ενεργώντας με θάρρος και αυταπάρνηση ακινητοποίησε δράστη κλοπής που λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει τσάντα με κάρτες τραπεζών και το ποσό των 800 €, τα οποία άμεσα παραδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ακόμα μια φορά οι συνάδελφοι μας ενεργώντας με επαγγελματισμό κατάφεραν να εξιχνιάσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα εγκληματικές πράξεις στην πόλη μας.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργαζόμαστε, συνεχίζουμε με ανιδιοτέλεια να πασχίζουμε για τη διαφύλαξη της Δημόσιας ασφάλειας”.