Ήβη Αδάμου για την οικογενειακή ζωή στην Αλεξανδρούπολη: «Αισθάνομαι τύψεις όταν έρχομαι στην Αθήνα»

Ήβη Αδάμου για την οικογενειακή ζωή στην Αλεξανδρούπολη: «Αισθάνομαι τύψεις όταν έρχομαι στην Αθήνα»

Η αγαπημένη της νεολαίας τραγουδίστρια ΄Ηβη Αδάμου, ήταν καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» και παραχώρησε  συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά.

Μίλησε για τον τρόπο ζωής της και πώς μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Αλεξανδρούπολη και στην Αθήνα. Όπως είναι γνωστό, η βάση της είναι στην Αλεξανδρούπολη, όπου διαμένει με το σύζυγό της, Μιχάλη Κουϊνέλη-STAVENTO και την μονάκριβη κόρη της, Ανατολή και πηγαίνει στην Αθήνα για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Ήβη Αδάμου: «Δεν έρχομαι στην Αθήνα για διασκέδαση»

«Θέλω λίγη δουλίτσα για να μην νιώθω τόσες τύψεις. Και εγώ δεν έρχομαι στην Αθήνα για διασκέδαση. Παρόλα αυτά ξέρεις και να περνάμε όμορφα και να διασκεδάζουμε γιατί το ένα δεν αναιρεί το άλλο! Οι άνθρωποι έχουμε την ανάγκη και έτσι πρέπει να γίνεται. Θέλει τρελή οργάνωση. Δεν είμαι αγχώδης, είμαι οργανωτική. Τα κάνω όλα στον αυτόματο», δήλωσε η Ήβη Αδάμου.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης επιδιώκουν να απασχολούν τα Μέσα μόνο για τα επαγγελματικά τους και είναι ιδιαίτερα φειδωλοί στα social media, καθώς σπάνια μοιράζονται στιγμιότυπα από την οικογενειακή ζωή τους και την καθημερινότητά τους με την μονάκριβη κορούλα τους, Ανατολή, 4, 5 ετών. Μία εξαίρεση είχε κάνει η αγαπημένη τραγουδίστρια, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Η  γνωστή τραγουδίστρια, που φέτος εμφανίζεται στο πλευρό του Διονύση Σχοινά στο νυχτερινό κέντρο ΒΟΧ, «εισέβαλε» στο πλατώ της εκπομπής καθισμένη πάνω σε ένα πιάνο και τραγουδώντας τη νέα της επιτυχία με τίτλο «Ρίξε Με».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ήβη Αδάμου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ως κριτής ή coach σε κάποιο talent show, όπως το J2US, εάν της το επέτρεπε το πρόγραμμα της δουλειάς και της μητρότητας, ενώ προσκάλεσε τον Νίκο Μουτσινά να τραγουδήσουν μαζί στη σκηνή του ΒΟΧ.