Ελένη Τοπαλούδη: Στον Άρειο Πάγο συζητείται ο βιασμός και η δολοφονία της  – Ξέσπασμα μητέρας και πατέρα

Ελένη Τοπαλούδη: Στον Άρειο Πάγο συζητείται ο βιασμός και η δολοφονία της – Ξέσπασμα μητέρας και πατέρα

Μία νέα σελίδα γράφεται σήμερα για την υπόθεση που αφορά τη δολοφονία της  φοιτήτριας από το Διδυμότειχο Ελένης Τοπαλούδη, καθώς στο ΣΤ’ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου θα συζητηθούν οι αναιρέσεις που έχουν ασκήσει τα δυο ανθρωπόμορφα κτήνη που την δολοφόνησαν. 

Ο 26χρονος Ροδίτης και ο 24χρονος συγκατηγορούμενός του από την Αλβανία, οι οποίοι καταδικάστηκαν τελεσίδικα σε ισόβια και 15 έτη κάθειρξη ο καθένας από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για τη δολοφονία και το βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να αναπτύξει κοινωνικές σχέσεις με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννη και Κούλα, που την επισκέπτονταν συχνά στο γραφείο της. Το αρμόδιο συμβούλιο του Αρείου Πάγου φέρεται να έκανε δεκτή την αίτηση αποχής της κ. Σακελλαροπούλου, η οποία δεν θα ανέβει στην έδρα στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά θα αντικατασταθεί από άλλον ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό.

Ελένη Τοπαλούδη

Στους δύο κατηγορούμενους δεν έχει αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, που έκρινε ενόχους, για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και του ομαδικού βιασμού σε βάρος της φοιτήτριας.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι ισχυρισμοί του 26χρονου Ροδίτη

Αυτοπρόσωπη παρουσία στη διαδικασία του Ανωτάτου Δικαστηρίου έχει αιτηθεί ο ένας εκ των κατηγορουμένων, ο 26χρονος ΡοδίτηςΣτην αίτηση αναιρέσεως, που άσκησε ο Ροδίτης αρνείται την τέλεση των αδικημάτων για τα οποία έχει κριθεί ένοχος και διατείνεται, πέραν των νομικών λόγων, που προβάλλει και επί της ουσίας, πως είναι ένας αριστερόχειρας, που του επιβλήθηκε η ποινή των ισοβίων για μία ανθρωποκτονία που έγινε από δεξιόχειρα.

Δολοφονία Τοπαλούδη

Ισχυρίζεται επιπλέον ότι ο συγκατηγορούμενός του μετέφερε μόνος την κοπέλα, πράγμα που όπως διατείνεται εξέθεσε τόσο στο πρωτόδικο δικαστήριο όσο και στο εφετείο.

Αναφέρει ότι κακώς δεν του αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά και προβάλλει τους λόγους που επικαλείται προς τούτο, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν έχει διαχωριστεί στην απόφαση ο ρόλος του καθενός εκ των κατηγορουμένων στην διάπραξη του εγκλήματος και δεν περιγράφεται σχετικώς.

Δολοφονία Τοπαλούδη

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ελένης

Στο μαρτύριο που κλήθηκε να βιώσει η οικογένειά της στις δικαστικές αίθουσες αναφέρεται η Κούλα Αρμουτίδου- Τοπαλούδη, λέγοντας πως θα κληθεί εκ νέου να ζήσει όλο αυτό τον εφιάλτη κατά την εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας της κόρης της, Ελένης, στον Άρειο Πάγο. Στη συγκλονιστική ανάρτησή της, που δημοσιεύει η dimokratiki.gr αναφέρει:

Και τώρα οι βασανιστές, οι βιαστές, οι στραγγαλιστές, οι στυγνοί δολοφόνοι προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο. Στις 13 Δεκεμβρίου του 2022. Θα μου πείτε τι δουλειά έχουν;

Αυτό το Κράτος Δικαίου μας δολοφονεί ξανά, ξανά και ξανά. Δεν ντρέπεται κανείς τους. Μια ζωή ζούσαμε μέσα στην αξιοπρέπεια και τώρα μας κατάντησε επαίτες. Γιατί; Γιατί; Γιατί;

Μόνο που εγώ δεν είμαι Λάτσης, Βαρδινογιάννης, Μαρινάκης, ούτε βουλευτής ούτε υπουργός με παχυλούς μισθούς και αδυνατώ.

Δυστυχώς δεν υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ!!! ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Τοπαλούδης,  πατέρας της  δολοφονημένης Ελένης, μίλησε στο Newpost.gr λίγο πριν την διαδικασία στον Άρειο Πάγο και  δήλωσε :
«Σαν γονείς της Ελένης είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε το παρόν και σε αυτή τη διαδικασία .Να αφήσουμε για άλλη μια φορά το σπίτι μας και να υποστούμε αυτό το μαρτύριο .Οι δολοφόνοι του παιδιού μας επιχειρούν με διάφορα τερτίπια να μειώσουν τις ποινές τους. Αυτό που λέω και ξαναλέω είναι ότι δεν έχουν δικαιώματα μόνο οι δολοφόνοι αλλά κυρίως οι οικογένειες των θυμάτων. Βρισκόμαστε σε μία συνεχή ταλαιπωρία που μας εξοντώνει και συναισθηματικά αλλά και οικονομικά .Και δεν είμαστε μόνο εμείς ..Είναι η μητέρα της Ερατούς,της Γαρυφαλλιάς και πολλών άλλων θυμάτων από τα χέρια τεράτων.»