Επείγουσα ανάγκη για αίμα για 32χρονο Εβρίτη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Επείγουσα ανάγκη για αίμα για 32χρονο Εβρίτη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Έκκληση προς όλους απευθύνεται από συγγενείς και φίλους του 32χρονου Εβρίτη Ζήση Βρύζα από την Αλεξανδρούπολη, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα αίματος του είναι Μηδέν Ρέζους Αρνητικό και παρακαλούνται όσοι μπορούν να βοηθήσουν, να σπεύσουν να προσφέρουν αίμα για να σωθεί ο νεαρός συνάνθρωπος μας από την Αλεξανδρούπολη, ο οποίος είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα  το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, σε αγροτική περιοχή βόρεια της Αλεξανδρούπολης, όταν παρασύρθηκε και εγκλωβίστηκε από το σύστημα μετάδοσης κίνησης του αγροτικού του μηχανήματος και τραυματίστηκε σοβαρά.

Τότε μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, για να το παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, κρίθηκε κρίσιμη η κατάστασή του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη, όπου και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Χρειάζεται κατεπειγόντως αίμα 0- (μηδέν ρέζους αρνητικό) και όσοι μπορούν να προσφέρουν αναφέροντας ότι θα δοθεί στον Ζήση Βρύζα του Γεωργίου που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΕ ΑΓΩΝΙΩΔΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ

Να βοηθήσουμε όλοι για να σωθεί ένας συμπολίτης, συντοπίτης μας, ένας νέος άνθρωπος, ένας συνάνθρωπος μας.