Ορεστιάδα: Άφησε την Θεσσαλονίκη και επέστρεψε στη γενέτειρα της, κάνοντας ένα καινούργιο ξεκίνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορεστιάδα: Άφησε την Θεσσαλονίκη και επέστρεψε στη γενέτειρα της, κάνοντας ένα καινούργιο ξεκίνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Την στιγμή που ο νομός Έβρου και ιδιαίτερα το βόρειο κομμάτι του αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα εγκατάλειψης, με τους περισσότερους να επιλέγουν είτε την Αλεξανδρούπολη είτε τις τις μεγάλες πόλεις της χώρας, όταν συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, θα πρέπει να αναδεικνύεται.

Η κυρία Σταυρούλα Τοπαλίδου (Ρούλα για όσους την γνωρίζουν) όμως, επέλεξε να παρατήσει μετά από πολλά χρόνια βίου  την πόλη της Θεσσαλονίκης επέστρεψε στην γενέτειρα της την Ορεστιάδα, προτιμώντας την ποιότητα ζωής και ανθρωπιάς που υπάρχει έντονα ως στοιχείο στην περιοχή μας.

Στην συμπρωτεύουσα εργαζόταν ως Ποδολόγος και με αυτή την ιδιότητα της, αποφάσισε να ξεκινήσει στην πόλη του Έβρου το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα.

Σε συνεργασία με τα δύο της παιδιά Σοφιάνα Εμμανουηλίδου & Χρήστο Μουταφίδη, άνοιξε  το  Κέντρο Ποδολογίας & Ονυχοπλαστικής στην Ορεστιάδα, με την επωνυμία TOP CHARM, επί ης οδού Αναγεννήσεως 153 (τηλέφωνο 25520 25331). Καλύπτοντας με την γνώση και την εμπειρία τους ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στην περιοχή του βορείου Έβρου και δεν είναι άλλο από την έλλειψη πρόληψης και περιποίησης των κάτω άκρων.

Έχοντας λοιπόν σαν έκφραση ζωής ότι “ευκαιρίες υπάρχουν αρκεί να τις ανακαλύψεις ή και δημιουργήσεις” έκανε αυτό το βήμα να επιστρέφει στην περιοχή μας επενδύοντας τόσο οικονομικά όσο και με τις γνώσεις της.

Σήμερα η κ.Τοπαλίδου δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένη και ικανοποιημένη για την επιλογή της να εγκαταλείψει το δεύτερο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της Ελλάδας και να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής της. Ξεκινώντας μια νέα, πολύ πιο  ήρεμη ζωή, αλλά και με πετυχημένη επαγγελματική παρουσία στην ευρύτερη περιοχή του κεντρικού και βόρειου Έβρου, αφού παρόμοιο κατάστημα  Ποδολογίας & Ονυχοπλαστικής δεν υπάρχει.

 Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ “ΒΗΜΑ” 

Κέντρο Ποδολογίας και Ονυχοπλαστικής

(Εμμανουηλίδου Μουταφίδης Ο.Ε.)

TOP CHARM

Αναγεννήσεως 153, Ορεστιάδα

Τηλέφωνο: 25520 25331