Σουηδία: Τουριστική προβολή της Περιφέρειας ΑΜΘ στη Στοκχόλμη, με Μητσιά και τοπική γαστρονομία (ΒΙΝΤΕΟ)

Σουηδία: Τουριστική προβολή της Περιφέρειας ΑΜΘ στη Στοκχόλμη, με Μητσιά και τοπική γαστρονομία (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για άνοιγμα σε νέες τουριστικές αγορές και ενίσχυση των παραδοσιακών, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενέταξε  και την Σουηδία στο πλάνο των δράσεων προβολής και εξωστρέφειας που υλοποιεί στο εξωτερικό.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της ΑΜΘ Θανάσης Τσώνης, μαζί με στελέχη της ΠΑΜ-Θ και της Choose, της εταιρίας που έχει αναλάβει την υλοποίηση του έργου προβολής, επισκέφθηκαν  την μακρινή και χιονισμένη αυτό τον καιρό Στοκχόλμη, όπου διοργανώθηκε εκδήλωση παρουσίασης των τουριστικών προορισμών της Περιφέρειάς. “Προκαλώντας” τους ουρανίσκους των παρευρισκομένων, για να “ταξιδέψουν” νοερά μέσα από τις γεύσεις των ξεχωριστών και μοναδικών προϊόντων της μακεδονικής και θρακικής γης.
Καλεσμένοι σε αυτή την εκδήλωση προβολής της Περιφέρειας ΑΜΘ ήταν σημαντικοί Σουηδοί tour operators, εκπρόσωποι των media και δημοσιογράφοι, ο Έλληνας Εμπορικός Ακόλουθος, ο Διευθυντής του ΕΟΤ Σουηδίας και αξιόλογοι επιχειρηματίες.
Η γαστρονομία άλλωστε και οι αυθεντικές γεύσεις που προσφέρει κάθε περιοχή της ΠΑΜ-Θ είναι ένα από τα πιο δυνατά  “όπλα” της στην προσπάθεια που καταβάλλουν επίμονα και με συνέπεια ο κ.Τσώνης και τα στελέχη της αρμόδιας υπηρεσίας, για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του τουρισμού, η οποία ενισχύεται με επαφές, επαγγελματικές συναντήσεις και νέες συνέργειες.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο κορυφαίος ερμηνευτής μας Μανώλης Μητσιάς, ο  οποίος χάρισε στους παρεβρισκόμενους ορισμένα πολύ γνωστά τραγούδια του, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη “γεύση Ελλάδας” στο event.
ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ με τον ΜΑΝΩΛΗ ΜΗΤΣΙΑ

 

Παρόντες ακόμα ο σπουδαίος τραγουδιστής Κώστας Θωμαίδης και η δημοφιλής τραγουδίστρια Ρίτα Αντωνοπούλου, καθώς και η σύζυγος και η κόρη του αείμνηστου κορυφαίου συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*