Διδυμότειχο: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ξεκίνησε η “Αυλή του Αη Βασίλη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διδυμότειχο: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ξεκίνησε η “Αυλή του Αη Βασίλη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης, ξεκίνησαν χθες βράδυ στο Διδυμότειχο οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Πολύς κόσμος παρά το κρύο, κυρίως μικρά παιδιά, συγκεντρώθηκαν στον χώρο όπου ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου μαζί με τους παραβρισκόμενους μέτρησαν αντίστροφα για το άναμμα του δέντρου.

Ακολούθησαν βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό της “πόλης των κάστρων”, με τον κ.Χατζηγιάννογλου να εύχεται Καλές Γιορτές σε όλο τον κόσμο, που είχε την ευκαιρία τόσο πριν όσο και μετά την φωταγώγηση να διασκεδάσει με την μουσική του DJ.

Για τα μικρά παιδιά εμφανίστηκε ο Αη Βασίλης πάνω σε αυτοκινούμενο έλκυθρο και τους μοίρασε δώρα, δημιουργώντας μια πολύ ευχάριστη και εορταστική ατμόσφαιρα στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Παράλληλα, ήρωες των παιδικών σειρών βρισκόταν ντυμένοι στον χώρο για να φωτογραφηθούν και να διασκεδάσουν με τους μικρούς τους φίλους.  
Η Φιλαρμονική του δήμου Διδυμοτείχου έπαιζε εορταστικά τραγούδια… ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα και δημιουργώντας γιορτινό κλίμα.
Όλοι μαζί στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στον χώρο του θερινού δημοτικού κινηματογράφου στο συγκρότημα των σχολείων πίσω από το Ηρώον της πόλης, όπου ξεκίνησε την λειτουργία της “Αυλής του Αη Βασίλη”, χάρη στις προσπάθειες και την δουλειά των ανθρώπων του Συλλόγου “ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΕΙΧΗ”
Θα είναι ανοιχτή καθημερινά το απόγευμα ως την επόμενη Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.