Τοψίδης: Εξώδικο στο Evros-news.gr για την καταγγελία ξυλοδαρμού γυναίκας- Έστειλε σε Βαξεβάνη, Χίο, “Παραπολιτικά” που επίσης έγραψαν;

Τοψίδης: Εξώδικο στο Evros-news.gr για την καταγγελία ξυλοδαρμού γυναίκας- Έστειλε σε Βαξεβάνη, Χίο, “Παραπολιτικά” που επίσης έγραψαν;

-Μας απειλεί με νέες μηνύσεις αγωγές αν δεν σβήσουμε τα δημοσεύματα και δεν κάνουμε την επανόρθωση που ζητάει

-Στο Documento του Κώστα Βαξεβάνη, το Μακελειό του Στέφανου Χίου και τα Παραπολιτικά του Γιάννη Κουρτάκη που επίσης δημοσίευσαν ότι κατηγορείται για ξυλοδαρμό γυναίκας, έστειλε εξώδικα;

Ένα ακόμα εξώδικο, με το οποίο απειλεί να καταθέσει εναντίον μας μηνύσεις και αγωγές απέστειλε στο Evros-news.gr και τον ιδιοκτήτη του Κώστα Πιτιακούδη, ο Τάκης Τοψίδης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μετά την αποτυχία του να εκλεγεί περιφερειάρχης το 2019, διαμαρτύρεται έντονα για τα δημοσιεύματα μας πριν από 2 μήνες, τον Οκτώβριο του 2022, που αφορούσαν τον καταγγελλόμενο με μήνυση ξυλοδαρμό της κτηματομεσίτριας Ματούλας Χατζημιχαήλ, μέσα στο κτίριο του Επιμελητηρίου Έβρου. Ο κ. Τοψίδης, που έχει καταθέσει ήδη εναντίον του  Evros-news  και του Κώστα Πιτιακουδη 4 μηνύσεις και μία αγωγή, από τα οποία μόνο η αγωγή εκδικάστηκε τον περασμένο μήνα και δεν έχει αποφασίσει η Δικαιοσύνη για τις τέσσερις μηνύσεις αν θα ασκήσει δίωξη εναντίον μας, διαμαρτύρεται για τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.  Προαναγγέλλει μάλιστα νέες νομικές ενέργειες, αν δεν τα “κατεβάσουμε” από την ιστοσελίδα μας και αν δεν δημοσιεύσουμε δήλωση επανόρθωσης για να αποκαταστήσουμε όπως λέει την αλήθεια.

Θα θέλαμε πάντως να ρωτήσουμε, αν έστειλε παρόμοια Εξώδικα και στα υπόλοιπα Μέσα Ενημέρωσης που δημοσίευσαν το συγκεκριμένο περιστατικό. Προσέξτε, δεν αναδημοσίευσαν από το Evros-news.gr αλλά δημοσίευσαν δικό τους ρεπορτάζ, χωρίς να αναφέρoυν πουθενά ότι χρησιμοποιούν ως “πηγή”  τα δικά μας δημοσιεύματα. Κι αναφερόμαστε στο Documento του Κώστα Βαξεβάνη, τον όμιλο “Παραπολιτικά ” αλλά και το “Μακελειό ” του Στέφανου Χίου, που επίσης έγραψαν.

Πολύ θα θέλαμε να ξέρουμε λοιπόν, αν ο κ.Τοψίδης έστειλε Εξώδικα και στον Βαξεβάνη, τον Χίο, τον Κουρτάκη των Παραπολιτικών και στα άλλα αθηναϊκά ΜΜΕ που επίσης έγραψαν για το συγκεκριμένο περιστατικό του καταγγελόμενου με μήνυση ξυλοδαρμού γυναίκας στην Αλεξανδρούπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Τοψίδης: Πολλά αθηναϊκά ΜΜΕ αναφέρουν ότι χτύπησε γυναίκα και έγινε μήνυση εναντίον του

Αλλά ακόμα και αν το αναδημοσίευαν όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, να του θυμίσουμε πως έκανε ΑΓΩΓΗ 10.000 ευρώ στον Κώστα Πιτιακούδη που εκδικάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο, επειδή απλά το Evros-news.gr αναδημοσίευσε τα δημοσιεύματα 3 ιστοσελίδων της Κομοτηνής για τις διαμαρτυρίες γονέων ότι είναι ακατάλληλα τα σχολικά γεύματα που μοίρασε στα σχολεία της Ροδόπης η εταιρεία κέτερινγκ Principal που έχει με τον αδερφό του. Χωρίς να στείλει ούτε καν Εξώδικο στα ΜΜΕ της γειτονικής Ροδόπης που πρωτογενώς δημοσίευσαν τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύαμε. Το αναφέρουμε και αυτό, γιατί στο Εξώδικο του  γράφει ότι εμείς τον έχουμε… στοχοποιήσει και όχι αυτός με τις συνεχείς μηνύσεις και ενώ οι φίλοι και “κολλητοί” του λένε παντού στο Έβρο ότι θα μας… γονατίσει οικονομικά με ψυχολογικά με συνεχείς μηνύσεις και αγωγές.

Μόλις βγήκε απ’ το νοσοκομείο ο Κ.Πιτιακούδης, του ήρθαν ΑΓΩΓΗ και ΜΗΝΥΣΗ (η 4η συνεχόμενη) απ’ τον Τοψίδη!!!

Κι επίσης, στο τοπικό σάιτ e-evros, το οποίο να θυμίσουμε ότι δημοσίευσε συνέντευξη on camera του δικηγόρου Νίκου Χρηστάκη, ο οποίος είναι νομικός σύμβουλος της γυναίκας η οποία κατήγγειλε τον Τάκη Τοψίδη ότι την χτύπησε με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί τρεις ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, έστειλε Εξώδικο ο κ.Τοψίδης;

Μετά από 2 μήνες λοιπόν που συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό, αν και με δύο δελτία τύπου τότε, ένα του Επιμελητηρίου και ένα προσωπικό είχε προαναγγείλει άμεσες νομικές ενέργειες εναντίον μας, τώρα έστειλε αυτό το Εξώδικο που παραλάβαμε στις 15 Δεκεμβρίου και μας απειλεί με νέες μηνύσεις και αγωγές. Τουλάχιστον παραδέχεται ότι η κτηματομεσίτρια Ματούλα Χατζημιχαήλ τον μήνυσε, χαρακτηρίζοντας ψευδή αυτή την μήνυση και παραδέχεται ότι το περιστατικό συνέβη στο κτίριο του Επιμελητηρίου. Χαρακτηρίζει μάλιστα “ιδιωτική διαφορά” το συγκεκριμένο επεισόδιο με την γυναίκα, κορυφαία επαγγελματία της Αλεξανδρούπολης, όταν αυτό συνέβη μέσα στο κτίριο του Επιμελητηρίου Έβρου και ο ίδιος όπως παραδέχτηκε, ενεργούσε εκεί ως επικεφαλής μιας τετραμελούς επιτροπής παραλαβής του καταστήματος που νοίκιαζε και με την ιδιότητα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-Τοψίδης: Μήνυση εναντίον του για σωματικές βλάβες και εξύβριση απ’ τη γυναίκα που χτύπησε – Τον ψάχνει η Αστυνομία λόγω αυτοφώρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ -Ματούλα Χατζημιχαήλ: “Παραμένω τρίτη ημέρα στο νοσοκομείο απ’ την βίαιη επίθεση του “κυρίου” Τοψίδη”

Για ποια… ιδιωτική διαφορά λοιπόν μιλάει; Κάποιο δικό του διαμέρισμα ή κατάστημα παραλάμβανε από την κυρία Χατζημιχαήλ, η οποία κάτι τον κατήγγειλε ότι τη χτύπησε και την εξύβρισε χυδαία; Όσο για την επίκληση πως  δεν χτύπησε τη γυναίκα επαγγελματία και δεν την έστειλε στο νοσοκομείο, ο ίδιος την επομένη του επεισοδίου βγήκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status Fm και δήλωσε πως δεν έγινε τίποτα απλά επικράτησε μία ένταση εκείνη τη στιγμή και αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες μόνο και τίποτα άλλο. Αργότερα ο ίδιος δήλωσε ότι τον εξύβρισε η κ.Χατζημιχαήλ και μάλιστα υπέβαλε και αντιμήνυση   εναντίον της . Δεν την… χειραγώγησα δήλωσε, ενώ προφανώς εννοούσε δεν χειροδίκησε, αλλά έτσι και αλλιώς για να έχεις μαγαζιά με “φρουτάκια” και να καταστρέφεις οικονομικά ανθρώπους δημιουργώντας οικογενειακά δράματα, όπως έκανε ο Τάκης Τοψίδης πριν από χρόνια στην Ορεστιάδα, δεν χρειάζεται να είσαι και  απόφοιτος Πανεπιστημίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ-Τοψίδης: Εξιτήριο απ’ το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης πήρε η γυναίκα που έδειρε – “Τραυματισμός και κάκωση κεφαλής” η διάγνωση

Ακόμα επικαλείται στο Εξώδικο του ότι  το δημοσίευμα μας που ανέφερε ότι κρυβόταν τόσο την ημέρα που τον καταγγέλλουν πως χτύπησε τη γυναίκα όσο και την επομένη  για να μη συλληφθεί από την Αστυνομία, δεν ισχύει. Το   ρεπορτάζ του Evros-news από αστυνομικές πηγές όμως, ανέφερε ξεκάθαρα ότι την Τρίτη τον αναζητούσε η Αστυνομία αφού αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν πάει στο Επιμελητήριο και βρήκαν σε τραγική κατάσταση την Ματούλα Χατζημιχαήλ και κάλεσαν αυτοί το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να  διακομιστεί στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Επίσης την επόμενη ημέρα,  Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, όταν την κ. Χατζημιχαήλ για λίγη ώρα βγήκε από το νοσοκομείο με ευθύνη της και πήγε και κατέθεσε μήνυση  κατά του Τάκη Τοψίδη, αστυνομικοί είχαν πάει στο κτίριο του Επιμελητηρίου αναζητώντας τον, αλλά δεν εμφανίστηκε εκεί. Ούτε το μεσημέρι που υπήρχε προγραμματισμένη επίσημη συνάντηση με αντιπροσωπεία στελεχών του υπουργείου Ανάπτυξης και επιχειρηματίες του Έβρου. Τον αντικατέστησε ο Αντιπρόεδρος ο Βασίλης  Κασαπίδης λέγοντας ότι έχει ένα προσωπικό πρόβλημα ο Πρόεδρος και δεν μπορεί να παραστεί και φυσικά όλοι οι παριστάμενοι που είχαν πληροφορηθεί τι είχε συμβεί, γελούσαν.

Τέλος, όσο για αυτό που αναφέρει στο Εξώδικο του, πως  προσπαθούμε να του αμαυρώσουμε την προσωπικότητα και να ανακόψουμε  την πολιτική του πορεία, θα πρέπει να έχεις τεράστιο θράσος ή να είσαι… Τοψίδης, για να θέλεις να είσαι ξανά υποψήφιος οπουδήποτε. Όχι στην Περιφέρεια μόνο ή στον δήμο Αλεξανδρούπολης, αλλά ακόμα και σε κάποιον σύλλογο. Όταν δηλαδή κατηγόρησε ξεκαθαρα από μία γυναίκα με μήνυση ότι την χτύπησες με την επίσημη ιδιότητα του Προέδρου Επιμελητηρίου Έβρου, την εξύβρισες χυδαία και την έστειλες στο νοσοκομείο για 3 ημέρες. Άλλωστε, το 2019, στις δυο Κυριακές των περιφερειακών εκλογών, ο λαός του Έβρου και τις δυο φορές δεν του έδωσε την πρώτη θέση, αν και κατάγεται από την περιοχή μας.

Όσοι γνώριζαν τι εστί Τοψίδης, με τα μαγαζιά του τζόγου, τα περίφημα “φρουτάκια” που καταστρέφουν κόσμο κα κοσμάκη , τον τρόπο που διαχρονικά λειτουργεί ως επιχειρηματίας με καταστήματα καφέ, εστίασης ή την… βουλιμία να αναλαμβάνει με διάφορες εταιρείες και χρησιμοποιώντας συνεταίρους  όσο το δυνατόν περισσότερες κρατικές δουλειές, φυσικά και δεν τον ψήφισαν. Γιατί όπως μου είχε πει στην πλατεία Ορεστιάδας ένας συγχωριανός του παππούς: “Κώστα, γράψε να μάθει ο κόσμος ποιος είναι ο Τάκης. Γιατί θα τον ψηφίσουν όσοι δεν τον ξέρουν και δεν υπάρχει περίπτωση να τον  ψηφίσουν όσοι ξέρουν ποιος είναι πραγματικά“. Κι εμείς απλά αυτό κάνουμε ως Evros-news.gr.