Το Πυροσβεστικό Σώμα τίμησε τους Προστάτες του Αγίους και στην περιοχή μας

Το Πυροσβεστικό Σώμα τίμησε τους Προστάτες του Αγίους και στην περιοχή μας

Το Πυροσβεστικό Σώμα τίμησε χθες με ιδιαίτερη λαμπρότητα τους Προστάτες του “Αγίους Τρεις εν Καμίνω Παίδες” στις έδρες όλων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της περιοχή μας.

Στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή, η Περιφερειακή Πυροσβεστική Υπηρεσία με τον Διοικητή της Κωνσταντίνο Κούκουρα και παρουσία του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πασχάλη Συριτούδη, τίμησε  την μνήμη των “τριών εν Καμίνω Παίδων”, Αζαρία-Ανανία-Μισαήλ και τον προφήτη Δανιήλ.

Παρόντες φυσικά και τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος του νομού Ροδόπως.

Στο Διδυμότειχο παρουσία του Διοικητή κ.Γαλόπουλου, του Υποδιοικητή Αξιώτη Χατζηχαραλάμπους και των Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τιμήθηκε η μνήμη των Προστατών με Θεία Λειτουργία.

Τέλος στην Αλεξανδρούπολη παρουσία της Υποδιοικήτριας των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Έβρου Ελένης Δερμανοπούλου, ο εορτασμός έγινε με δοξολογία που έγινε στον Μητροπολιτικό Ιερό ναό του Αγίου Νικολάου και ακολούθησε τρισάγιο στην Μνήμη των πεσόντων πυροσβεστών, ενώ διαβάστηκε όπως και σε όλες τις υπόλοιπες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού Π.Σ. Αλέξιου Ράπανου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*