Αλεξανδρούπολη: Πέθανε πάνω στο τιμόνι 59χρονος στα Λουτρά – Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Αλεξανδρούπολη: Πέθανε πάνω στο τιμόνι 59χρονος στα Λουτρά – Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ένας 59χρονος  έχασε την ζωή του το Σάββατο το απόγευμα, ενώ οδηγούσε το αγροτικό του αυτοκίνητο στο χωριό Λουτρά της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από συγχωριανούς του, υπέστη ανακοπή ενώ επέστρεφε από τον κάμπο των Λουτρών, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αυτό κατέληξε εκτός αγροτικού δρόμου στα χωράφια. Κλήθηκαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ (όπως βλέπετε και στην φωτογραφία του Evros-news.gr) και από το κλειδωμένο αγροτικό φορτηγάκι με αναμμένη την μηχανή, οι Πυροσβέστες αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι για να τον βγάλουν έξω. Με το ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει για το συγκεκριμένο περιστατικό με την τραγική κατάληξη:

“Σε αγροτική οδό της Αλεξανδρούπολης (πλησίον του Κόμβου Λουτρών  Έβρου), Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε εκτός της οδού.

Ο οδηγός του οχήματος απεγκλωβίστηκε από το όχημα με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης και  διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης”.

Ο άτυχος 59χρονος έμενε μόνος του, σύμφωνα με όσα λένε συγγενείς και γνωστοί του είχε κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες, αλλά παρά τις συστάσεις τους να πάει για ιατρικές εξετάσεις, αυτός δεν το έκανε. Με την τραγική κατάληξη που προαναφέραμε.