Ορεστιάδα: Δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς και με ειδικότητα ΠΕ Περιβάλλοντος οι απόφοιτοι Τμήματος Δασολογίας ΔΠΘ

Ορεστιάδα: Δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς και με ειδικότητα ΠΕ Περιβάλλοντος οι απόφοιτοι Τμήματος Δασολογίας ΔΠΘ

Την  δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς και με την ειδικότητα ΠΕ Περιβάλλοντος θα έχουν στο μέλλον οι απόφοιτοι του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του ΔΠΘ στην Ορεστιάδα.

Δημοσιεύθηκε ήδη στο Φύλλο Εφημερίδας τη Κυβέρνησης η συγκεκριμένη πολύ θετική εξέλιξη. Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες των Προέδρων των Τμημάτων, Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του ΔΠΘ και Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ και του ΓΕΩΤΕΕ, οι απόφοιτοι των δύο Τμημάτων έχουν πλέον τη δυνατότητα να διορισθούν σε θέσεις του δημοσίου με ειδικότητα ΠΕ Περιβάλλοντος (ΦΕΚ 232/17-12-2022 τ. Α’).
Στους επόμενους διαγωνισμούς, εκτός από τη δυνατότητα που είχαν να είναι υποψήφιοι σε θέσεις του δημοσίου με ειδικότητα ΠΕ Δασολόγων, στο μέλλον έχουν τη δυνατότατά να συμμετέχουν και στην ειδικότητα ΠΕ Περιβάλλοντος.
Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Τμήματος Δασολογίας Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του ΔΠΘ στην Ορεστιάδα Κκαθηγητής Γιώργος Τσαντόπουλος:
“Θεωρούσα αδικία να μην έχουν οι απόφοιτοι του Τμήματος μου αυτή τη δυνατότητα.
Έτσι, αυτή η επιτυχία ήταν το αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών και καλής συνεργασίας με τον Πρόεδρο του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ καθηγητή Αλέξανδρο Δημητρακόπουλο και των συναδέρφων του ΓΕΩΤΕΕ”.